Kim Kardashian a plasztikai műtétek előtt - Itt még egészen másképp festett
Mintha nem is Kim Kardashiant látnánk a fotókon.

kim-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Kardashian az elmúlt években számtalan beavatkozáson esett át, szinte nincs olyan testrésze, amit ne műttetett volna még meg.

A 39 éves Kimberly Noel Kardashian elsőként Paris Hilton - The Simple Life című sorozatában tűnt fel az örökösnő asszisztenseként, a nevét azonban a kiszivárgott és nyilvánosságra került szexvideója után ismerte meg a világ. Ezután indult el az E! csatornán a Keeping Up With The Kardashians című sorozat, ami már nemcsak Kimre, hanem a család többi tagjára is fókuszált: így lettek híresek és gazdagok a K-betűs nővérek: 2010-ben Kim volt a legjobban kereső valóságshow-sztár mintegy 6 millió dolláros bevétellel. A műsor után testvéreivel butikláncot alapított, ahol ruházati cikkek mellett parfümöket is árusítanak. 2014-ben házasodott össze Kanye West rapperrel, akitől négy gyermeke született, kettő béranyától.

Kim Kardashian a 2019-es Met-gálán.
Kim Kardashian a 2019-es Met-gálán.
Fotó: John Shearer / Getty Images Hungary

Így nézett ki a plasztikai műtétek előtt

Kim Kardashian sokak szemében a világ egyik legszebb nője, telt idomait, formás, méretes fenekét és extra vékony csípőjét azonban nem az égieknek köszönheti. Megcsináltatta már az orrát, a melleit, a fenekét és a hasát plasztikáztatta, botoxoltatott, és az arcán lévő anyajegyeket is leszedette. Azonban nem ő az egyedüli a Kardashian klánban, aki kés alá feküdt. A legemlékezetesebb átalakuláson a botrányhősnő apja ment keresztül, aki nővé operáltatta magát, de fiatal, 19 éves húga is átesett már pár műtéten.

Kim Kardashian 1998-ban, 2010-ben és napjainkban.
Kim Kardashian 1998-ban, 2010-ben és napjainkban.
Fotó: Getty Images Hungary

A popókirálynő tablófotóján merőben másképp nézett ki, akkor még igazi természetes szépség volt. 2010-ben, a reality sikerekor kezdett bele a plasztikáztatásba, a végeredmény pedig még mindig természetesnek mondható, ahogy az a 2. fotón látszik. Stílusa is visszafogottabb volt, mint manapság.

A világ egyik legbefolyásosabb sztárjának rajongóit persze egyáltalán nem zavarja, hogy Kim Kardashian testén szinte már semmi sem természetes, helyette dicsérik őt, mennyire gyönyörű nő.

A Kardashian lányok plasztika előtt

A valóságshowsztár-família nőtagjai rengeteget változtak az évek során, mindegyikük átesett már valamilyen beavatkozáson. Nézd meg, hogyan festettek a plasztika előtt!

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük