A Szex és New York Samanthája bizarr jelenet miatt nem akart a folytatásban szerepelni: Kim Cattrall vallotta be
Kim Cattrall elárulta, miért nem szerepelt a Szex és New York folytatásában.

kim-cattrall-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szex és New York rajongói közül sokaknak a független és erős nő megtestesítője, Samantha Jones volt a legnagyobb kedvence. Samantha sosem csinált titkot abból, hogy mennyire élvezi a testi gyönyöröket, bátor és szókimondó stílusával mindig hangot adott a véleményének. A karaktert Kim Cattrall játszotta a sorozatban, illetve a két mozifilmben is.

Miután megjelent a második rész, volt szó arról, hogy készül egy harmadik film is, ám Cattrall visszautasította, hogy újra eljátssza az ikonikus szerepet, emellett a 2021-ben bemutatott folytatásban, az És egyszer csak...-ban sem szerepel, a karakterek csak utalnak rá. Cattrall őszintén bevallotta, milyen jelenet csapta ki nála a biztosítékot, ami miatt nem akarta a nevét adni a folytatáshoz, írta meg a Variety.

Kim Cattrall miért nem szerepelt a Szex és New York folytatásában?

Cattrall elmondta, hogy az És egyszer csak... sztorija lényegében ugyanaz, amit a harmadik filmnek szántak. Úgy érezte, a folytatásban Samantha semmit nem fejlődött volna, az pedig egyáltalán nem tetszett neki, hogy az eredeti tervek szerint a karaktere kapott volna egy intimfotót Miranda fiától, Bradytől. Ha a harmadik film megvalósult volna, akkor Brady 14 éves lett volna, tehát kiskorú. Fontos megjegyezni, hogy a kompromittáló felvételt a tinédzser küldte volna, nem Samantha kérte volna erre a dologra a gyermeket.

GettyImages-1603951
Fotó: Getty Images / Getty Images Hungary

Bár a kamaszoknál normális, hogy ahogy cseperednek, egyre többet foglalkoznak a szexszel, és kíváncsiak, az azonban tényleg bizarr dolog, ha egy 14 éves kamasz egy ötven feletti nőnek küld képet a péniszéről. Ráadásul pont egy olyan nőnek, aki végig szemtanúja volt a gyerek fejlődésének. Az interjúban Cattrall elárulta, hogy ezt a dolgot szívszorítónak gondolta.

- Miért ne történhetett volna meg Samanthával, hogy eladja a PR-cégét anyagi gondok miatt? 2008 kemény év volt. Vannak, akik még mindig lábadoznak ki belőle. El kellett volna adnia egy olyan férfinak, aki kapucnis pulcsit visel, és ez lett volna a dilemmája. Ez egy olyan jelenet volt, amely az egyik ügynököm fejéből pattant ki, és azt gondoltam, hogy ez egy nagyszerű ötlet, ez egy konfliktus, ahelyett, hogy kiskorú fiúkkal... - fakadt ki a színésznő.

Jobban vágyott arra, hogy az összes karakterrel történjen valami olyan esemény, amely indokolna egy harmadik filmet, de ez nem valósult meg szerinte. Vágyott arra is, hogy más szerepeket eljátsszon, ne mindig Samantha bőrébe bújjon. Bármennyire is kedvelte legendás karakterét, jó dolognak tartotta, amikor hat évaddal befejeződött a sorozat 2004-ben.

- El tudod képzelni, hogy visszatérj egy 25 évvel ezelőtti munkádhoz? És az a munka nem könnyebb semmivel, sőt, bonyolultabb abban az értelemben, hogy mégis hogyan haladsz tovább a karakterekkel. Mindennek fejlődnie kell, különben odavész a dolog. Amikor vége lett a sorozatnak, okos húzásnak gondoltam ezt. Aztán jött a film, ami lezárást adott az elvarratlan szálaknak. Majd jött egy újabb film, aztán még egy?

GettyImages-1394299029
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

Amikor látta a második mozifilmet, amelyben a szereplők Abu Dhabiba mentek, akkor határozta el, hogy végleg lezárja a Szex és New York-életszakaszát. Köztudott volt, hogy nemet mondott a harmadik filmre, ezt a sajtó meg is írta. Ráadásul az is kiderült, hogy a kolléganőivel voltak feszültségek, különösen Sarah Jessica Parkerrel.

A színésznő bevallotta, hogy az És egyszer csak... című sorozathoz fel sem kérték Samantha szerepére. Nem bánta meg, hogy nem szerepelt benne, sőt a legnagyobb bóknak tartja színészként, hogy sokaknak hiányzik a mai napig. Még nem nézte végig a 2021-ben bemutatott új epizódokat.

Sarah Jessica Parker gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted Sarah Jessica Parker ikerlányait és egy szem fiát.

Ezt is szeretjük