Zavarba ejtő fotó! Kiefer Sutherland így kényezteti barátnőjét
Kiefer Sutherlandet és csinos barátnőjét vakációjuk alatt kapták lencsevégre a lesifotósok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 43 éves Kiefer Sutherlandet mindig is szétszedték a nők, most már értjük, miért. Nagyon úgy néz ki, hogy a sármos színész csak papíron ügyeletes rosszfiú, civilben igazi romantikus amorózó.

Arról nem is szólva, hogy még mindig észbontóan jól néz ki, akár egy szál fürdőgatyában is! Nem véletlen, hogy a 24 című sorozat sztárja olyan bombázókat tudott elcsábítani, mint Sherilyn Fenn, Julia Roberts vagy Kelly Winn.

Másfél éve vannak együtt

Hogy mindegyiket ennyire a tenyerén hordozta-e, vagy csak a 39 éves Siobhan Bonnouvrier-nek jár ki a kényeztetés, azt nem tudni.

De hogy az Allure magazin divatszerkesztőjének nem lehet panasza kedvesére, az biztos. A turbékoló szerelmesek egyébként a csodás Portofinóban falták a finom olasz ételeket és egymást.

A sármos Sutherland a kilencvenes években élte fénykorát, a cowboytól a testőrig mindent eljátszott, de a hajtásnak meg is fizette az árát.

Alkoholmámorban töltött évei alatt balhét balhéra halmozott, sőt, még a színészettel is szakított, évekig kétkezi munkásként és rodeósként dolgozott.

Ismét megtalálják a komoly szerepek

A kanadai származású színész azonban nagy küzdő, vissza is tért a reflektorfénybe, méghozzá a kemény öklű Jack Bauer szerepében.

A Fox sikersorozata be is zsebelt minden lehetséges tévés díjat, amiből kettőt - egy Emmyt és egy Golden Globe-ot - maga Sutherland kapott, életében először.

A szexi sztár tehát pasiként és színészként is hódít, jelenleg épp a nagy titokban forgatott új Lars von Trier-drámán, a Melancholián dolgozik, olyan színésznők oldalán, mint Kirsten Dunst és Charlotte Gainsbourg. Persze a 24 is fut még, a nyolcadik évad epizódjait az USA-ban már le is adták.

Ezt is szeretjük