Kikandikált Nicole Kidman mellbimbója az estélyijéből
Nicole Kidman egy óvatlan pillanatban integetés közben fedte fel rejtegetett kincsét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman nem az a magamutogató fajta. Nem is igazán botrányaival szokta felhívni magára a figyelmet, sokkal inkább arcának túlzott feszességével, ami ellentétben áll azzal, hogy már életének 41. évét nyúzza.


Bár a szupersztár tagadja, hogy bárminemű beavatkozáson részt vett volna, azért lehetetlen nem gyanakodni, amikor az ember látja tükörsima homlokát és merev arckifejezését.

És mindezt úgy, hogy a haját viszont hagyja lenőni, így már egész tisztességes őszülés figyelhető meg a fején.

Ráadásul mostanában többen támadták avégett is, hogy szinte azonnal visszakarcsúsodott a szülés után eredeti alakjára, amit szigorú diétával és állandó, kemény edzésekkel ért el.

Újabb film vagy újabb gyerek

Mindenesetre egy biztos: a legutóbbi hivatalos eseményen senki nem a sztár vonalaival volt elfoglalva, sokkal inkább két másik dolog kötötte le a jelenlevők figyelmét.

A színésznő a napokban szülőföldje fővárosába, Sydney-be látogatott, mivel nemrég mutatták be a hatalmas költségráfordítással készült háborús eposzt, az Ausztráliát, melyben Hugh Jackmannel szerepel együtt.

Az ünnepélyes alkalomra Kidman egy pánt nélküli fehér ruhát húzott, és mint már nem először a sztárvilágban, neki is meggyűlt a baja a huncut öltözékkel, ami egy ártatlan integetésből kacér bimbókandikálást varázsolt.

Ugyan a színésznő nem adta jelét annak, hogy észrevett volna bármit is a malőrből, azért később már egy zártabb, egyúttal biztonságosabb kisestélyire váltott.

A híresség egyébként nemcsak a filmforgatás néhány pillanatába avatta be a megjelenteket, de arra is célzást tett, hogy fontolgatja a visszavonulást, mert inkább a családra koncentrálna, amibe belefér még egy-két gyerkőc.

Ezt is szeretjük