Kiderült, miért született betegen Charlie Sheen kisfia
Az elmúlt hetekben forrt a levegő Charlie Sheen és felesége körül, ám most Brooke Muellert is lebuktatták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy 2009. december 25-én letartóztatták Charlie Sheent, miután elverte és halálosan megfenyegette feleségét, Brooke Muellert. A botrányos életvitelű amerikai színész tagadta párja azon vádját, miszerint kést szegezett volna a torkához, ám most fény derült arra, hogy Mueller sem teljesen ártatlan a dologban.

A vitát állítólag az robbantotta ki, hogy az ingatlanbefektetőként dolgozó asszony karácsonykor bejelentette, válni akar. Sheen akár több év börtönbüntetést is kaphat.

Ám a RadarOnline a közelmúltban olyan információk birtokába jutott, amelyek egészen más megvilágításba helyezik az ügyet.

Mindketten részegek voltak

Értesüléseik szerint ugyanis aznap este mindketten fogyasztottak alkoholt, annak ellenére, hogy a Két pasi – meg egy kicsi című sorozat 44 éves sztárja már kétszer is volt elvonón. Visszaesését egyelőre nem erősítette meg hivatalosan.

Tegyük hozzá, hogy Brooke Muellert sem kell félteni, a RadarOnline állítása szerint ugyanis a sztáranyuka is megjárta a rehabot – méghozzá öt hónapos terhesen! Egy, a sztárpárhoz közel álló forrás elmondása szerint a feleség akkor bukott le, amikor Sheen több üveg piát talált a kocsijában.

Nem szabadna inniuk

- Mindketten alkoholproblémákkal küszködnek, és nem szabadna inniuk. A házasságuk kezdettől fogva rossz. Csak idő kérdése volt, hogy mikor robban a bomba a nyilvánosság előtt – nyilatkozta a magát megnevezni nem akaró ismerős.

Brooke Mueller 2008. május 30-án ment feleségül Charlie Sheenhez, Bob és Max nevű ikreiknek pedig 2009. március 14-én adott életet. Ám az egyik baba szívproblémákkal született, ami miatt a jelenleg állítólag válófélben lévő házaspár durván összebalhézott. Sheen ugyanis meg volt győződve arról, hogy mindez azért történt, mert felesége a terhesség ideje alatt is piált.

Ami pedig Mueller előéletét illeti, a barna szépség – férjéhez hasonlóan – szintén kétszer vonult elvonóra, először alkoholos, majd kokainos befolyásoltságból származó jogi problémák miatt.

Ezt is szeretjük