Hetedszerre lesz apa a szívtipró Kevin Costner
6 gyereke van 3 nőtől
Costner felesége immáron harmadik közös gyermeküket várja. Rajtuk kívül még négy utódja van a sármőrnek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár fénykorában két Oscart is nyert, Kevin Costnerről nem nagyon hallunk mostanában - már ami a filmeket illeti. Ám azért az 55 éves színész gondoskodik arról, hogy évről évre írjanak róla.

Christine Baumgartnerrel és a kis Caydennel

No, nem furikázik részegen, mint Mel Gibson tette, még csak nem is bújik egyik ágyból a másikba, mint Tiger Woods - bár azért golfozni ő is szeret. A sármőr a feltűnés egyáltalán nem kínos válfaját űzi - nevezetesen, hogy amilyen gyakran csak lehet, előrukkol egy újabb utóddal!

Második feleségével él

Costner 2004-ben vette el kedvesét, a nálánál 20 évvel fiatalabb Christine Baumgartnert, és bár három évet várni kellett az első közös porontyra, azóta - úgy tűnik - nincs megállás. A legfrissebb hírek szerint ugyanis a májusban hároméves Cayden Wyatt és a 13 hónapos Hayes Logan mellé júniusban újabb kis jövevény érkezik.

Ám a Több mint testőr egykori sztárjának a pocaklakó már a hetedik gyermeke lesz. Még 1978-ban vette el Cindy Silvát, akivel a Kaliforniai Állami Egyetemen ismerkedett meg.

A hetedik babája érkezik

16 évig tartó házasságukból két lány és egy fiú született. Annie ma már 26, Lily 24, Joe pedig 22 éves. Végül 1994-ben váltak el, miután a színész hosszabb-rövidebb kapcsolatokba bonyolódott. Egyebek közt Bridget Rooney-val is, akivel ugyan nem voltak sokáig együtt, ám a hölgynek sikerült teherbe esnie. Így jött világra Liam 1996-ban.

Egyébként nem Kevin Costner az egyetlen Hollywoodban, akinek nem elég egy keze, hogy megszámolja gyerkőceit. A már említett Mel Gibson nemrég nyolcadszorra is apa lett - ezúttal modell barátnőjének, Oksana Grigorievának köszönhetően.

Angelina Jolie és Brad Pitt pedig hat apróságot nevelnek, amiből három saját, három pedig örökbe fogadott.
Ezt is szeretjük