Kevin Spacey beismerte a másságát - Jó okból döntött a vallomás mellett
A sztár bocsánatot kért korábbi ügyeiért.

kevin-spacey-meleg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevin Spacey évek óta titkolózott a szexuális identitását illetően, most azonban őszintén bevallotta, hogy a férfiakhoz vonzódik.

Emiatt vallott a másságáról

A színész nem csupán coming outolt: a Weinstein-ügy kapcsán róla is kibukott egy zaklatási eset, mellyel Anthony Rapp, a Bohém élet című musical sztárja vádolta meg, ezért döntött úgy, hogy tiszta vizet önt a pohárba, és egyben bocsánatot kér a színésztől, amiért illetlenül nyúlt hozzá.

Rapp azt állította, hogy egy partin volt az Oscar-díjas sztárnál, aki - miután a vendégek távoztak - az ágyába vonszolta őt, és megpróbált ráfeküdni. Az akkor 14 éves Rapp idegesen lelökte magáról az erősen ittas sztárt, majd távozott. Spacey ugyan nem emlékezett az esetre, ami harminc évvel ezelőtt történt, ráadásul maga is úgy véli, hogy csak az alkohol hatására cselekedett ilyen elfogadhatatlanul, azonban ez adta meg neki a lökést ahhoz, hogy felvállalja a másságát.

- Nagyon tisztelem Anthony Rapp munkásságát, éppen ezért magam is elszörnyedtem a vallomása hallatán. Őszintén mondom, hogy nem emlékszem az esetre, de ha valóban megtörtént, akkor mélységesen sajnálom a viselkedésemet - és főként azt, hogy ez benne ilyen mély nyomot hagyott, amivel ennyi éven át együtt kellett élnie.

Mindenesetre ez az ügy felnyitotta a szememet, és egy vallomással tartozom. Életem során számos nőt és férfit szerettem, és számos nővel és férfival kerültem romantikus viszonyba. Úgy döntöttem, hogy ezentúl meleg férfiként élem az életemet. Szeretném ezt őszintén és nyitottan kezelni, és ez azzal kezdődött, hogy önvizsgálatot tartottam magamnál - írta Twitteren a Kártyavár sorozat 58 éves sztárja.

Ezt is szeretjük