Az Ezel szívtiprójának felesége gyönyörű kismama: Kenan Imirzalioğlu szerelme a 7. hónapban van
Kenan Imirzalioğlu és Sinem Kobal 2016-ban keltek egybe.

kenan-imirzalioglu-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánkban Kenan Imirzalioğlu az Ezel című sorozatból lehet sokaknak ismerős, a két évadot megélt, népszerű török sorozatot még az RTL Klub vetítette először 2011-ben. A főszerepet a színész játszotta, aki a sármjával rengeteg nőt levett a lábáról a képernyőn keresztül is. A sztár júniusban ünnepelte 46. születésnapját, napjainkban boldog házasságban él színésznő választottjával, a 33 éves Sinem Koballal.

Ő Kenan Imirzalioğlu felesége

A két színész 2014-ben szeretett egymásba, azóta is elválaszthatatlanok egymástól, nem vártak annyira sokat a házassággal, 2016 februárjában, Valentin-napon jegyezték el egymást, ugyanezen év májusában megtartották világra szóló esküvőjüket. Körülbelül háromszáz vendég vett részt a ceremónián, a török sztárvilág krémje velük együtt ünnepelt a nagy napjukon. A gyönyörű Sinem igazi, szőke bombázó, nem csoda, hogy akkoriban az Ezel sztárja is felfigyelt rá. A török színésznő jelenleg állapotos, most van a hetedik hónapban, így az ősszel mind a ketten szülői örömök elé nézhetnek.

A török Sabah bulvárlap megírta még júliusban, hogy születendő babájuk kislány lesz, mind a ketten alig várják, hogy megérkezzen a kis jövevény.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodaszép Kenan Imirzalioğlu felesége, Sinem Kobal.

Ezt is szeretjük