Szívrohamban elhunyt a népszerű műsorvezető, Ken Ober

52 éves volt

Ken Ober halála előtt rosszullétre panaszkodott, másnap tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. november 15-én, 52 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Ken Ober amerikai műsorvezető, komikus és színész. A legfrissebb hírek szerint szívroham okozta halálát, ezt azonban majd csak a hivatalos boncolás erősítheti meg.

Annyi biztos, hogy barátai szerint Ober szombaton betegnek érezte magát, influenzaszerű tünetek jelentkeztek nála, illetve fej- és mellkasi fájdalomról panaszkodott.

Igazi tévésztár volt

Ken Ober eredetileg Ken Oberding néven látta meg a napvilágot 1957. július 3-án Brookline városában. Pályafutása során négy vetélkedő műsorvezetőjeként vívta ki a tévénézők elismerését. Ezek közül az MTV által sugárzott Remote Control volt a legnépszerűbb, melynek Ober öt évadon keresztül, 1987 és 1991 között volt házigazdája.

A kilencvenes években és az ezredfordulót követően a Make Me Laugh, a Smush és a Perfect Match című műsorokkal öregbítette hírnevét. 1995-ben a Los Angeles-i rádióban beszélgetős műsort vezetett Susan Olsennel, melynek Ober and Olsen volt a címe.

Többek között ő volt a CBS csatorna The New Adventures of Old Christine című szériájának producere, de emlékezeteset alakított a Jenga nevű játék reklámfilmjeiben is.

Egyetlen fia is gyászolja

Egyedülálló apaként örökbefogadott fia, Jason Ober mellett szülei és testvére gyászolják. Váratlan halála mélyen megrendítette a showbiznisz világát.

Kollégája, Denis Leary a következőket nyilatkozta elvesztése kapcsán:

- Kenny Ober a szememben mindig is a legszellemesebb ember marad. Igazi humorbomba volt már születése pillanatában is, egy intelligens, gyors és túláradóan vidám figura, aki addig nevettette a nézőket – köztük engem is –, amíg ki nem csordult a könnyük.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Remote Control házigazdájaként olyan tehetségek kibontakozóban lévő pályafutását egyengette, mint Adam Sandler, Colin Quinn vagy jómagam. Ismerősei nemcsak különleges tehetsége, hanem emberségessége miatt sem fogják sosem elfelejteni – emlékezett meg róla Leary.
Ezt is szeretjük