Titokban akarta tartani! Élő adásban szólta el magát az énekesnő a terhességével kapcsolatban
Kelly Rowland elárulta magát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Rowland élete fenekestül felfordult az utóbbi hónapokban - persze a lehető legjobb értelemben. A Destiny's Child egykori énekesnője nemrégiben ment férjhez egy titkos ceremónián Tim Witherspoon producerhez, aztán az is kiderült, hogy babát vár.

Most pedig a 33 éves sztár azt is kikotyogta, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Bár férjével úgy beszélték meg, hogy ezt az információt megtartják maguknak, az énekesnő úgy belemelegedett egy interjúba, hogy nem vette észre, amikor a pocaklakóról beszélt, akkor az angol hímnemű személyes névmást használta.

Mindez a Fox411 adásában történt csütörtökön, amikor is a sztár arra a kérdésre, hogy készülnek-e már a kicsi érkezésére, a következőt mondta:

- Nagyon izgatottak vagyunk már mindannyian, de eddig minden jól alakult. Azt hiszem, még meg sem született, de a babát máris elkényeztettük - de tényleg, kapott ő már mindenfélét, fürdetőket, játékokat - szóval minden nagyszerű!

És az ő, azaz angolul "he" egyértelműen elárulta, bizony egy fiúról van szó! Természetesen ahogy kimondta, maga az énekesnő is rájött, és egy apróbb káromkodás kíséretében kommentálta a dolgot. "Óóó basszus...igen, hát fiú, fiam lesz!" Majd gyorsan megkérte a sajtósát, hívja fel a férjét, és mondja el neki, hogy a titok nem titok többé.

Mindenesetre a folytatásban már nagyon ügyelt a szavaira: amikor rákérdeztek, hogy vajon barátnője, Beyonce is ad-e neki gyereknevelési tanácsokat, Kelly Rowland diplomatikusan azt felelte, sok jó barátja van, akik mind szívesen segítenek neki. Azt is elmondta, bár úgy érzi, a kicsiben már most van muzikalitás - amikor hip-hop zene szól, mindig rugdalózik -, nem szeretné megszabni neki, milyen irányba menjen majd el, amikor pályát választ.

Sztárok szülés előtt és után

A sztárok nagyon ügyelnek arra, hogy formába lendüljenek, miután szültek. Íme, néhány sztármami előtte-utána fotója!

Ezt is szeretjük