Büszke plasztikázott kebleire Kelly Rowland
Bár sokáig tartott, amíg az elhatározásból tett lett, végül a híres díva bevállalta a szépészeti műtétet, és nem bánta meg.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, nem mindenkit engednek szabadjára a szülei, hogy szanaszét műttesse magát és eldorbézolja vagyonát.

Láthatóan nagyobb méretre váltott

Kelly Rowland is eme ifjú hölgyek közé tartozik. Bár egy ideig lázadozott az anyai szigor ellen – masszív alkoholista apjától hétéves korában költöztek el -, most már belátja, hogy a mamának sok mindenben igaza volt.

A sötét bőrű 28 éves szépség már egész kicsi korától énekelt. 1990-ben, 11 éves korában Girls’ Tyme néven többek között Beyoncé Knowles-szal alakított együttest  - később ebből nőtte ki magát a híres Destiny’s Child.

A végzet gyermeke szólókarrierre váltott

A dögös lánybanda hatalmas sikereket ért el slágereivel, a Say My Name például a 2001-es Grammy-n R&B kategóriában kapta meg a rangos zenei díjat.

Kelly egy évre rá szólókarrierbe is kezdett, Dilemma című dala, melyet közösen énekelt a rapper Nelly-vel, szintén Grammy-díjas lett.

A zenében tehát be tudta váltani az álmait, ám ugyanez testével kapcsolatosan nem sikerült olyan hamar, ahogy szerette volna.

Régóta tervezgette ugyanis, hogy szerény méretű kebleit műtéti segítséggel varázsolja nagyobbá, de anyja mindig elutasította kérését.

Lecserélte kebleit

- 17 éves korom óta tervezgettem a plasztikai műtétet, de anyám mindig úgy nézett rám, ha szóba hoztam, mint aki nem normális. Azt mondta, várjam meg, amíg a testem teljesen kifejlődik – nos, én vártam, és húszévesen mentem először konzultációra egy orvoshoz.

Rendkívül ideges voltam, nagyon féltem, úgy éreztem, kell még egy kis időt adnom magamnak, mielőtt végleg elszánom magam a műtétre.

Egy évvel később még mindig nem egészen éreztem késznek magam a műtétre, mígnem egyszer csak úgy véltem, végre eljött az én időm – mesélte a sztár.

Az énekesnő, aki végül tavaly feküdt kés alá, azt is elárulta, teljesen megdöbbent azon a felhajtáson, amit új domborzati viszonyai körül csaptak - azt hitte, senki sem fogja észrevenni a különbséget.

Úgy véli azonban, hogy semmi szégyellnivalója nincs, és fel meri vállalni a döntését. Végtére is, mindenki meg lehet elégedve a végeredménnyel - ő is, no, meg férfirajongói is.

Ezt is szeretjük