Egészen meglepőt villantott a zűrös Kelly Osbourne
Kelly Osbourne saját fotót töltött fel az internetre, amin egy nem hétköznapi villantással ajándékozta meg rajongóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Osbourne egészen meglepő fotót töltött fel magáról a Twitter nevű közösségi honlapra. Láttunk már sokféle keresetlen villantást a showbiznisz világában, ám a legendás rocker, Ozzy Osbourne lánya még ezeket is könnyedén felmúlta. 


A 24 éves brit celebmaca ugyanis saját hónaljáról készített egy amatőr fényképet! Amiben első pillantásra még semmi különleges sincs, de tegyük hozzá, hogy a csinos híresség említett testrésze alaposan összeégett. 

Ez nem éppen mindennapos jelenség, ám mielőtt a rajongók összeesküvés-elméleteket szőnének, jobb tisztázni, hogy szó sincs semmiféle titokzatos öngyulladásról vagy bizarr erotikus játékról.

Osbourne maga fedte fel a szokatlan baleset okát. Kelly – aki jelenleg a Dancing with the Stars nevezetű táncos vetélkedőműsorban vesz részt – saját elmondása szerint ugyanis az Impulse dezodor váltotta ki a kellemetlen reakciót, így a termék használatától igyekszik megóvni a gyanútlan lányokat:

- Sose használjátok az Impulse spray-t! Miután befújtam vele magam, testem több pontján csúnya égési foltok keletkeztek

– írta a Twitterre a botrányos celeb, akinek az aznap estére szánt ruháját is le kellett cserélnie, hogy a nézők ne láthassák a sérülést.

Kellynek mellesleg a közelmúltban jelent meg Fierce című önéletrajzi kötete, amiben beismerte, hogy Vicodin-függő volt.

Az Ellen DeGeneres Show-ban is vallott a fájdalomcsillapítóhoz fűződő viszonyáról, ami miatt szörnyen szégyellte magát - miután anyja éveken keresztül a józanság útján tartotta Ozzy-t, lánya hasonló problémákkal állt elő. Kelly azóta sikeresen megszabadult addikciójától, ami szerinte családjukban örökletes.
Ezt is szeretjük