Friss! Súlyos fejsérüléssel szállították kórházba a közismert tévésztárt
Kelly Osbourne rögtön elájult, a baleset pontos körülményeiről egyelőre azonban nem beszélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Súlyos fejsérüléssel szállították kórházba tegnap Kelly Osbourne-t, amiről a 27 éves angol sztárcsemete Twitteren tájékoztatta rajongóit.

A legendás rocker, Ozzy Osbourne lánya egyelőre csak annyit árult el, hogy Miamiban ütötte be a fejét, aminek köszönhetően elveszítette eszméletét.

Pontos részletek csak később

- A hosszú történet röviden: bevertem a fejem, aztán rögtön elájultam, de anyukám azonnal a segítségemre sietett - írta a népszerű közösségi oldalra.

Kelly Osbourne sérülését elátták a kórházban, a legfrissebb hírek szerint pedig már jól van, a pontos részleteket csak később meséli majd el.

A tévésztár mindenesetre nem habozott megköszönni a szakember segítségét, akiknek köszönhetően komolyabb következmények nélkül megúszta a balesetet.

- Ezúton szeretném megköszönni a hihetetlen orvosoknak és nővéreknek a kórházban, hogy vigyáztak rám. Emberek, tényleg elképesztőek vagytok - írta Twitterre.

Egy interjú miatt sokan támadták

Az angolok fiatal kedvence körül az elmúlt hetekben egyébként is forrt a levegő, legutóbb például a meleg és leszbikus közösség támadta az egyik interjúja miatt.

Kelly Osbourne ugyanis hangot adott fájdalmának és csalódottságának, miután kiderült, hogy exvőlegénye, Luke Worrall egy transzszexuálissal csalta meg.

- Amikor szembesültem azzal, hogy a vőlegényem egy transzszexuálissal csalt meg, a sztorit pedig eladta a sajtónak, az nagyon megalázó volt - nyilatkozta a Glamour magazinnak.

A szóhasználat miatt - a beszélgetés során ugyanis a tranyó kifejezést használta - később bocsánatot kért, nem akart ugyanis ezzel senkit sem megbántani, hiszen neki is sok transzszexuális barátja van, akiket így hív.

Ezt is szeretjük