Bikiniben is büszke gömbölyded formáira Kelly Clarkson
Kelly Clarkson nem zörgő csontjaival, sokkal inkább hangjával hódít, kerek idomait a strandon sem rejtegeti.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Clarkson 2002-ben robbant be a köztudatba, ebben az évben nyerte meg Amerika híres tehetségkutatóját, a világszerte népszerű American Idolt, mely a hazai Megasztár mintájául is szolgált.

A 28 éves énekesnő azóta is folyamatosan bizonyítja tehetségét. 2003-as első albumát további három másik lemez és tucatnyi kislemez követte, és a közönség mellett a szakma is elismeri zenei karrierjét.

Nem fogyókúrázik

Bár már a sztárok között tartják számon, Kelly nem követi a celebek között népszerű önsanyargatási trendet - nem törekszik rá, hogy piszkafa méretűre fogyjon.

Az sem igazán zavarja, hogy az utóbbi néhány évben bizony jó pár kilót magára szedett.

Sokan, ha felszaladnak a kilók, még a lakásból sem teszik ki a lábukat, a szőke sztár azonban önmarcangolás helyett fesztelenül élvezi a tengert és a napsütést.

Jól érzi magát a bőrében

Látszik, hogy jól érzi magát a bőrében - minden bizonnyal pozitív kisugárzásának is köszönhető, hogy gömbölyded formái még a falatnyi bikiniben sem hatnak zavaróan.

Sőt, Kelly az élő bizonyíték rá, hogy egy nő némi túlsúllyal is lehet szexi.

Nem gondolják ezt másképp a VH1 nézői sem, hiszen 2008-ban az új évezred tíz legszexibb nője közé választották, a versenyben a nyolcadik helyen landolt.

Ezt is szeretjük