Botrány a fotósok előtt! Kínos dolog történt a gyönyörű modellel
Egy üzletember szakított félbe egy fotózást, hogy tisztességtelen ajánlatot tegyen Kelly Brooknak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Brook angol modell, színésznő, akit a magyar nézők az Agatha Christie: A láthatatlan kéz, illetve Az olasz meló című filmben láthattak, de szerepelt a Smallville című sorozatban is.

Számos brit tévéműsorban is feltűnt, például a Britain’s Got Talent című tehetségkutató zsűrijében is helyet foglalt. Modellként is komoly sikereket ért el, és számos magazin olvasói a legszebb nők közé szavazták.

Tisztességtelen ajánlat

A szépségnek és a hírnévnek azonban olykor kellemetlen hozadékai is lehetnek, amit ő is megtapasztalhatott, ugyanis nemrég egy igen kínos ügybe keveredett.

Bizonyára sokan látták a Tisztességtelen ajánlat című 1993-as Demi Moore-filmet, amelyben egy üzletember, akit Robert Redford alakított, 1 millió dollárt fizet azért, hogy a kiszemelt nővel tölthessen egy éjszakát.

Amint a Daily Mail hírül adta, a 32 éves sztárral is épp ugyanez történt: egy dúsgazdag iparmágnás 1 millió eurót, azaz mintegy 296 millió forintot ajánlott fel neki egy éjszakáért.

Amint a The Mirror című lap beszámolt róla, a Frederic néven emlegetett üzletember egy fotózást szakított félbe, és egy csekket kínált fel a modellnek, aki nagyon megilletődött.

Azt hitte, tréfa

Zavarában először azt hitte, hogy csak tréfát űznek vele, de a harmincas éveiben járó férfi nem adta fel, állítólag megpróbálta megragadni a sztárt.

- Csak egy éjszakát! Kérlek, egy éjszakát! - üvöltötte, és ekkor már a színésznő is rájött, hogy gond van.

Szerencsére egy testőr hamar ott termett, hogy megmentse a szituációt, és kikísérte az urat a hotelból, ahol az incidens történt.

Az ijedtség után és mindennek ellenére a fotózás folytatódott, és a barna szépség nem sok jelét mutatta, hogy különösebben megrázták volna a történtek. Nem sokkal később a cannes-i filmfesztiválon is csak úgy tündökölt a vörös szőnyegen.

Ezt is szeretjük