Színésznőnek nulla, de ő lett a legszebb mellű sztár
Kelly Brook a nyertes
Egy magazin olvasói megszavazták, kit tartanak a legszexisebb hírességnek. Íme, a dobogósok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Időről időre elkészítik a különféle magazinok és portálok a maguk legszexisebb sztárja választását. Ezúttal a brit More! magazin férfiolvasói szavazták meg, kit tartanak a legjobb nőnek.

A több mint másfélezer megkérdezett véleménye alapján állt össze a Big Bloke közvélemény-kutatás szexi ötösfogata – a voksolók azonban nem csak a legszexisebb sztárra, illetve a legjobb mellű sztárra adhatták le szavazatukat, hanem a legcsúnyább testű híres hölgyekre is.

Bikiniben mindenki felismeri

Egyértelműen a hazai kínálat felé húzott a szíve a szavazóknak, hiszen mind a legszexisebb nő, mind pedig a legbujább mell kategóriában a lista legtetejét Kelly Brook brit színésznő-modell foglalhatta el.

A 29 éves hírességet leginkább dögös teste révén ismerhetik a világ férfijai, hiszen olyan neves pasimagazinokban pózolt, mint az FHM, a GQ vagy éppen a Loaded.

A sztárszépség a színészkedéssel is próbálkozik, ám nem sok sikerrel. Korábban apróbb szerepekben volt látható, de igazából nem sok tehetséget tudott felvillantani sem a Szétcsúszva című krimi leszbi jelenetében, sem az ifjú Lex Luthor barátnőjeként a Smallville-ben.

Azért nem adja fel, jelenleg éppen egy horror-remake munkálataiban vesz részt. Bár az eddigi fotók alapján valószínűsíthető, hogy leginkább bájos hullajelöltként domboríthat, amíg a gyilkos halak meg nem zabálják.

Billy Zane ex-barátnője mögött ezüstérem jutott a hasonló listákon többnyire a csúcson végző 23 éves Megan Foxnak, aki a Transformers-ben kezdte a pasicsábítást, és azóta is mindent megtesz annak érdekében, hogy az erősebbik nem rajta felejtse a szemét. Harmadik helyen pedig a vadócból családanyává avanzsált 34 éves Angelina Jolie végzett.

- A többség számára nem újdonság, hogy a férfiak elsősorban a formás nőket szeretik, a Victoria Beckham féle csontos alkatnak befellegzett.

Mindenesetre jó volt látni, hogy a brit lányok, mint Kelly Brook és Cheryl Cole fel tudták venni a versenyt Hollywood legszebbjeivel – mondta Lisa Smosarski, a More! főszerkesztője.

A legszexisebb sztártestek: 1. Kelly Brook / 2. Megan Fox / 3. Angelina Jolie / 4. Cheryl Cole / 5. Katy Perry

A legszexisebb sztárcicik: 1. Kelly Brook / 2. Holly Willoughby / 3. Cheryl Cole / 4. Jessica Simpson / 5. Lily Allen

A legcsúnyább testű sztárok: 1. Victoria Beckham / 2. Kate Moss / 3. Lily Allen / 4. Fearne Cotton / 5. Coleen Rooney
Ezt is szeretjük