Zsíros hajú, pattanásos csúfság lett Kelly Brook
Kelly Brook 2005-ben a világ legszexisebb nője volt az FHM szerint, a róla készült fotót látva ezt azonban nehéz elhinni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelly Brookot joggal tartják számon a világ legszebb női között, ám hiába a hírnév és a siker, bizony ő is emberből van.

A harmincéves brit celebmaca jelenleg a Strictly Come Dancing című táncos tévéműsor több szereplőjével turnézik Angliában, ott kapta le az egyik lesifotós, amint elhagyta birminghami szállodáját.

Csak nevetett az egészen

A nagy népszerűségnek örvendő glamúrmodell meglehetősen ramaty állapotban lépett ki az épületből - a haja szó szerint csillogott a zsírtól, arcbőrén pedig vöröslő pattanások éktelenkedtek. Kelly Brookot azonban a fotó tanúsága szerint nem különösebben izgatta, hogy így örökítették meg, ő ugyanis csak nevetett a helyzeten.

Erre minden oka meg is volt, hiszen a dögös celebmaca évek óta nyűgözi le a pasikat meztelen bájaival az olyan férfimagazinokban, mint a GQ, a Loaded vagy az FHM. Utóbbi újság olvasói 2005-ben a világ legszexisebb nőjének kiáltották ki - állítólag 15 millióan adták le rá a szavazatukat.

A legjobb brit női test is az övé

Brook a Grazia magazin szerint a legjobb brit női test tulajdonosa, a vetkőzés és a meztelenkedés pedig saját bevallása szerint egyáltalán nem okoz neki gondot.

A bombázó 2009 novemberében vette át Jerry Hall szerepét a Calendar Girls című színdarabban, amiben bizony szintén meg kell mutatnia csupasz testét.

- Levetkőzni a dolgok könnyű része. Amúgy is biztos vagyok benne, hogy a következő szerződéseim szerint is vetkőznöm kell majd. A Calendar Gilrsben több fantasztikus nővel dolgozom együtt. A testünket természetesen eltakarjuk, de azért hébe-hóba sor kerül egy-két villantásra. Danny, a párom kibékült ezzel.

Eljött az első előadásra, és tetszett neki. Azt azért elmondta, hogy lassítanom kell, mivel túl gyorsan beszélek. Annyira izgultam először, de tőle konstruktív kritikát kaptam – mesélte Kelly Brook.
Ezt is szeretjük