Ő volt a Top Gun bombázója: 64 évesen fel sem lehet ismerni Kelly McGillist
Kelly McGillisre szőke bombázóként emlékszünk az 1986-ban bemutatott filmből.

top-gun
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Top Gun második részét, a Top Gun: Mavericket idén májusban mutatták be a rajongók legnagyobb örömére. Eddig pozitív fogadtatásban részesült, sőt, a cannes-i filmfesztiválon a vetítés végén állva tapsolták meg a nézők az alkotást.

A főhős, Maverick szerepét újra Tom Cruise ölti magára a filmben, rajta kívül pedig kizárólag Val Kilmer tért vissza az eredeti szereposztásból.  

Kelly McGillis a Top Gun szőke bombázója volt

Habár sokan abban bíztak, hogy a sztori Charlie-ját, azaz Kelly McGillist is viszontláthatják majd, sajnos csalódniuk kellett, ugyanis a 64 éves színésznőt nem kérték fel, hogy visszatérjen. A sztár az utóbbi időben csak nagyon ritkán mutatkozik nyilvánosan.

Kelly McGillis 1986-ban a Top Gun című filmben.
Kelly McGillis 1986-ban a Top Gun című filmben.
Fotó: Archive Photos / Getty Images Hungary

Ugyan nem hagyott fel teljesen a színészettel, mostanában inkább kisebb költségvetésű filmekben vagy sorozatok epizódszerepeiben láthatjuk. Utoljára egy aprócska jelenetben tűnt fel az Aljas John című drámában, 2020 júniusában. A reflektorfényt is kerüli, kizárólag akkor láthatunk róla friss képeket, ha a lesifotósok lencsevégre kapják.

Ezeken a felvételeken jól látszik, hogy jócskán megváltozott az elmúlt esztendők során. Haja őszbe fordult, és pár kiló is felszaladt rá az utóbbi években. 

Az egykori szexbomba egyébként karrierje elején népszerűnek számított az álomgyárban. A nagy áttörést az 1985-ös A kis szemtanú hozta meg számára, alakításáért még egy Golden Globe-jelölést is bezsebelt. A kritikusok A vádlottakban is imádták, ahol egy védőügyvéd karakterét öltötte magára.  

Tom Cruise és Nicole Kidman lánya

Tom Cruise és Nicole Kidman Hollywood álompárja volt a ’90-es években, 1990-es házasságkötésük után úgy döntöttek, családot alapítanak: két gyermeket fogadtak örökbe, Isabella 1992-ben született, Connor három évvel fiatalabb nővérénél.

Ezt is szeretjük