Borzalmas állapotban van Keira Knightley bőre
Hiába tartják számon a világ legszexisebb női között, a sztár életét megkeseríti a bőrét elcsúfító, krónikus akné.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szépségét nők milliói irigylik, ő a férfimagazinok ügyeletes szexszimbóluma, Keira Knightley azonban beismeri, hogy hibátlan megjelenése hozzáértő sminkesek és bőrgyógyászok ügyes kezének köszönhető.

A sztár smink nélkül katasztrofálisan néz ki

A Karib-tenger kalózai sztárja nem titkolja, krónikus felnőttkori aknétól szenved, és nap mint nap ádáz küzdelmet vív pattanásaival.

A színésznő saját bevallása szerint utál tükörbe nézni, mert képtelen megszokni az újabb és újabb pöttyök és sebhelyek látványát.

A smink alatt rejlő sokkoló valóság

Makacs bőrbetegsége az önbizalmára is kihat, a sokak által irigyelt szépség gyűlöli, ha fényképezik. Különösen retteg a paparazziktól, akik már többször ország-világ elé tárták a vásznon makulátlan bőrű sztár gyulladt pórusairól és vöröslő pattanásairól készített fotóikat.

A szexis Keira sokat köszönhet bőrgyógyászának és profi sminkeseinek, akik többször megmentették már egy-egy premier vagy díjátadó ceremónia alkalmával a pánikoló színésznőt. A Vágy és vezeklés érzéki főszereplője bevallotta, még ügyes kezű stábjának is több órányi munkájába telik, mire bőrét olyan állapotba hozzák, hogy megjelenhessen a vörös szőnyegen.

A sztár elmondása szerint ki nem állhatja a sminket, de kénytelen viselni az akné nyomai miatt. Keira hirtelen őszinteségi rohamában azt is bevallotta, hogy bár korábban nyilvánosan kikelt mindenféle mesterséges beavatkozás ellen.

A róla készült címlap- és plakátfotók is ugyanolyan agyonretusáltak, mint az összes többi színésznőé.

Ezt is szeretjük