Meghalt a felesége és a kislánya is! Nem véletlen, hogy a színész borzasztó szomorú
Tragédiák sora kísérte Keanu Reeves életét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár Keanu Reeves Hollywood egyik legismertebb sztárja, sajnos mégsem olyan boldog az élete, ahogy képzelnénk.

2010-ben egy padon szomorúan ücsörögve fotózták le a sztárt, a képből pedig mém lett. Jót mosolyogtunk a humoros fotók által ábrázolt, túldramatizált problémákon, azonban a valóságban korántsem ilyen vicces a színész története.

A gyermekkora sem volt boldog

Hároméves volt, amikor az apja elhagyta a családot. Néhány évig még tartották a kapcsolatot, de aztán a férfi másik városba költözött, és azóta nem is hallani felőle.

Keanu az iskolában sem jeleskedett, négy különböző szakközépiskolába járt, annyira kezelhetetlennek tartották a diszlexiáját. Sohasem érettségizett le.

23 évesen egyik legjobb barátja, River Phoenix kábítószer-túladagolásban meghalt. A Redditnek ezt nyilatkozta tavaly:

"Fantasztikus ember volt, és fantasztikus színész. Nagyon jó barátok voltunk, és hiányzik. Pocsék érzés, hogy olyan korán elment. Nagyon sokat gondolok rá, és arra, hogy mi minden másképp lehetett volna, ha vele vagyok aznap este."

Elveszítette élete szerelmét

1998-ban Keaunu megismerte Jennifer Syme-ot, akibe azonnal beleszeretett. Egy évvel később Jennifer már a szíve alatt hordta Keanu gyermekét, akit azonban nyolc hónap után halva hozott a világra. A párt annyira megviselte kislányuk elvesztése, hogy végül szakítottak egymással - 18 hónappal később Jennifer is meghalt autóbalesetben.

"A gyász mindig más köntösben bújik elő, de sohasem ér véget" - nyilatkozta Reeves 2006-ban a Parade című magazinnak.

Annak ellenére, hogy a tragédiák végigkísérték egész életét, a színész megpróbált mindent megtenni, hogy elnyomja a fájdalmát, és a munkába temetkezett.

Rengeteg kasszasikerben játszott, rengeteg pénzt keresett, aminek nagy részét jótékony célokra fordította. A Mátrix-trilógiáért kapott 114 millió dollárból például 80 milliót adományozott el.

Ezt is szeretjük