Ő volt Keanu Reeves nagy szerelme: Jennifert és a kislányukat is ilyen tragikus módon veszítette el
Keanu Reeves barátnője, Jennifer 2001-ben hunyt el.

keanu-reeves-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keanu Reeves és Alexandra Grant évek óta elválaszthatatlanok, ám a színész élete végéig őrizni fogja elhunyt szerelme, Jennifer Syme emlékét.

A nő még teherbe is esett tőle, de sajnos a kislányuk halva született. 

Keanu Reeves barátnője, Jennifer

Jennifer Syme 1972. december 7-én látta meg a napvilágot Kaliforniában. A szülei elváltak, majd az édesanyja nevelte tovább. Mielőtt elkezdte volna a középiskolát, Hollywood fellegvárába, Los Angelesbe költöztek, nem csoda, hogy egyre jobban érdekelte a filmkészítés világa. David Lynch rendező alkotásai álltak hozzá a legközelebb. Annyira rajongott a férfi munkásságáért, hogy még Lynch cége, az Asymmetrical Productions irodáját is felkereste. Az volt az álma, hogy a Twin Peaks stábját erősítse.

Végül fel is vették gyakornokként, majd öt évet lehúzott a cégnél a rendező személyi asszisztenseként. Lynch még szerepet is adott neki, a Lost Highway - Útvesztőben című 1997-es alkotásban tűnt fel.

1998-ban szeretett bele Keanu Reevesbe, bár akkoriban több riport is azt közölte, hogy egy partin ismerkedtek meg egymással, de Syme édesanyja tagadta ezt. A nő elárulta, hogy a színész és a gyereke már egy évtizede ismerték egymást, mielőtt egymásba szerettek volna, írta meg az Us Weekly.

1999-ben esett teherbe gyermekükkel, december 24-én indult be a szülés, de a kislányuk, Ava halva született. Ez a tragédia óriási törést okozott a kapcsolatukban, végül a szakításuk mellett döntöttek. 

Utána is jó barátságban maradtak, 2001-ben újra megpróbálták, de ebben az évben Jennifer is elhunyt. 2001. április 1-jén Marilyn Manson buliján vett részt, a hajnali órákban az egyik barátja hazavitte, de Syme úgy döntött, visszamegy a partiba. Beszállt a Jeepjébe, amivel autóbalesetet szenvedett. Lényegében kiesett a kocsiból, még a helyszínen az életét vesztette, 28 éves volt. A vizsgálat során megállapították, hogy nem kötötte be magát, és illuminált állapotban vezetett. Végül a lánya mellé temették el.

Reeves 2006-ban a Parade magazinnak szűkszavúan elmondta, hogy bár a gyász idővel változik, de az sosem múlik el.

Patrick Swayze és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkotott Patrick Swayze és Lisa Niemi.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük