Anyaszült meztelenül pózolt Kayla Collins playmate
A bögyös Kayla Collins nem volt szégyenlős, és minden ruhadarabját ledobta magáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A platinaszőke Kayla Collins igazán bikavadító fotósorozattal domborít a Playboy magazin hasábjain. A Hefner család üdvöskéje nem panaszkodhat külsejére, hiszen gyöngysor mosolya és csinos arca rögtön felkelti a férfiak figyelmét.

Buja szőkeség a hálószobában

Emellett persze testi adottságai is figyelemre méltóak. Hatalmas formás mellein sok férfi hajtaná szívesen álomra a fejét. A hálószobai miliő pedig minderre csak még egy lapáttal rátesz.

Ha a fiatal hölgy így folytatja fényes karriert futhat be a nyuszilányok világában.
Ennek első lépéseként már be is zsebelte magának a hónap playmate-je címet ez év augusztusi képsorozatával.

Szerencsés fordulat, hogy playmate lett

Már kislányként elvállalt kisebb modell munkákat, emellett pedig színészetet, hangképzést és táncot tanult a híres Berks Youth Theatre Academy-n. Életének 11 évét a táncolással töltötte el, majd 18 évesen újra visszatért a modellkedéshez.

2005-ben elnyerte a Miss Hawaiian Tropic Bikini címet, majd egy évvel később egy Axe promócióban is feltűnt sok más modell szereplés mellett.

A 2007-es év hozta meg életébe a várva-várt drasztikus fordulatot és mindezt szerencséjének is köszönheti. 18 évesen ugyanis elkezdett vezetni egy bemutatkozó naplót a Myspace-en és ezt fedezte fel Holly Madison, a Playboy császár első számú barátnője.

Meghívta a lányt a híres villába. Kayla kis hezitálás után, kissé bátortalanul, de végül elvállata, hogy modellt áll egy tesztfotósorozat erejéig, innen pedig már egyenes út vezetett a nyuszis magazinhoz.

A lány bemutatkozó oldalán azt is megtudhatjuk, hogy szívesen szerepelne valamilyen televíziós show-műsorban és akár még kisebb szerepeket is elvállalna.

Ezt is szeretjük