Smink nélkül ártatlan tinilány a szexi énekesnő, Katy Perry

Katy Perry tíz évvel fiatalabbnak tűnik a maga természetes valójában, mint színpadi sminkben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A férfiak minden bizonnyal furcsának tartják a nőket, akik tinédzserkoruktól kezdve minél idősebbnek akarnak látszani - aztán egy idő után meg már mindent megtennének, hogy fiatalabbnak nézzenek ki.

Mintha nem is ugyanaz a nő lenne

Katy Perry még kétségtelenül az első kategóriába tartozik, hiszen a 25 éves amerikai énekesnő a színpadra rendre dögös harminca

snak sminkeli magát. Ehhez persze jó vastag alapozásra és brutális szemfestésre van szüksége - ám a  smink nélküli arcát elnézve feltételezhető, nem pusztán feltűnési mániából keni magára egy fél illatszerbolt kínálatát.

A bőrét viszi vásárra

Az I Kissed a Girl előadóját ugyanis bárki elkóborolt tinilánynak nézné, ha mindennemű vakolat nélkül merészkedne a színpad közelébe, és sürgősen hívnák a mamáját, hogy vigye haza, és dugja ágyikóba kiskorú lánykáját.

Ezért aztán a fellépések előtt mindent magára ken, amit talál, legyen az alapozó, szemfesték, rúzs vagy pirosító. Nem csoda, ha nemrég a Twitteren már arról panaszkodott, milyen rusnya pattanások nőttek rá. No, de azért barátjának, Russell Brandnek bizonyára így is, úgy is tetszik, különben nem töltene vele egyre több időt a köztudottan nőfaló komikus.

Megszelídítette a szoknyapecért

Brand nem egyszerű múltat tudhat maga mögött: korábban meggyűlt a baja az alkohollal és a drogokkal, de állítólag még szexfüggőséggel is kezelték. Emellett vagdosta magát, bulimiával küzdött, és a hatóságokkal is nemegyszer került összetűzésbe.

Exbarátnőinek száma nem ismert, de annyi bizonyos, hogy rengeteg nővel került közelebbi kapcsolatba, Sadie Frosttól Dannii Minogue-ig.

Most azonban, 34 évesen állítólag úgy nyilatkozott, Perryvel képes lenne végre letelepedni és családot alapítani.
Ezt is szeretjük