Katy Perry nedves ruhában villantotta bimbóját

Bevállalós fotók

Az énekesnőt legújabb videoklipjének forgatása közben kapták lencsevégre, minek során alaposan lefröcskölték.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katy Perryt legújabb klipjének forgatása közben örökítették meg a közelmúltban. A fotók tanúsága szerint a 24 éves amerikai énekesnő meglehetősen pikáns videóval lepi majd meg rajongóit, amely nem nélkülözi a fülledt erotikával teli pillanatokat sem.


Perry-t ugyanis a felvétel során alaposan lefröcskölték vízzel, arról nem is beszélve, hogy egy pasinak még azt is hagyta, hogy megfogdossa méretes melleit.

A siker garantált

Az énekesnőnek ráadásul a szó szerinti elázás miatt sikerült egy villantással is megajándékoznia rajongóit - nedves ruhája ugyanis láttatni engedte mellbimbóját!

A showbiznisz világában nincs is hatékonyabb módszer, ha el akarnak adni egy terméket, mint az erotikát hívni segítségül. Perry pedig kétségkívül a csinos és nőies celebmacák közé tartozik, amit ügyesen ki is használnak a mögötte álló producerek.

Nem mer a gépkocsiban elaludni

Katy eredetileg Katheryn Elizabeth Hudson néven látta meg a napvilágot, ám Kate Hudson miatt úgy döntött, hogy Perry néven veti bele magát a zeneiparba.

A sokat turnézó popsztár Lady GaGával ellentétben kerüli a felesleges és erőltetett műcirkuszokat, de azt például bevallotta, hogy halálosan fél elaludni akkor, amikor gépkocsiban utazik.

Ezt érthető is, hiszen 13 éves korában túlélt egy durva autóbalesetet, minek során a jármű megpördült a levegőben, végül pedig a tetején landolt. A 2008-as One of the Boys című lemezzel debütáló énekesnő magánéletét sem szívesen teregeti ki.

Annyit lehet tudni, hogy meglehetősen rapszodikus viszony fűzi a Gym Class Heroes nevezetű együttes frontemberéhez, Travis McCoy-hoz. A kezdeti barátság és kavarás tavaly fordult igazán komolyra, amikor is együtt vettek részt a Warped Tour fesztiválon.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2008 decemberében szakítottak, ám a legfrissebb hírek szerint idén áprilisban újra összejöttek. A közelmúltban Perry mégis tagadta a szóbeszédet, miszerint már el is jegyezték egymást.

Ezt is szeretjük