Katy Perry legarcpirítóbb szerelései
Katy Perry kislányosan bájos és kihívóan vadóc is tud lenni, ez utóbbi stílus természetesen jobban bejön a férfiaknak.

Dia

 	Fekete-fehérben 	A dúskeblű szépségnek, Katy Perrynek a One of the Boys című album - legnagyobb slágere az I Kissed A Girl című nóta - és a pin-up lányokat idéző, kislányosan erotikus stílus hozta meg a várva várt áttörést. Tény, hogy Katy jól választott imázst, hiszen a mélyen dekoltált, szexis, retrós ruhákban az énekesnő valóban úgy festett, mintha egy negyvenes évekbeli magazinból lépett volna ki. 	Kapcsolódó cikk: 	Elképesztő fotó! Katy Perry dekoltázsa sosem volt még ilyen furcsa »

Fekete-fehérben

A dúskeblű szépségnek, Katy Perrynek a One of the Boys című album - legnagyobb slágere az I Kissed A Girl című nóta - és a pin-up lányokat idéző, kislányosan erotikus stílus hozta meg a várva várt áttörést. Tény, hogy Katy jól választott imázst, hiszen a mélyen dekoltált, szexis, retrós ruhákban az énekesnő valóban úgy festett, mintha egy negyvenes évekbeli magazinból lépett volna ki.

Kapcsolódó cikk:
Elképesztő fotó! Katy Perry dekoltázsa sosem volt még ilyen furcsa »

Dia

 	Színkavalkád 	Katy Perry és az ő színpompás PVC bikinije ugyancsak botrányos kombinációnak bizonyult. Az extravagáns szerelés egy 2010-es nyári fotósorozattal debütált, az énekesnő Teenage Dream című kislemezének megjelenésével egyidőben. A provokatív látvány megtette hatását: a dal a Billboard Hot 100 lista első helyén nyitott, sőt, még Grammy-jelölést is kapott. 	Kapcsolódó cikk. 	Fotó! Katy Perry észre sem vette, hogy túl rövid ruhába bújt »

Színkavalkád

Katy Perry és az ő színpompás PVC bikinije ugyancsak botrányos kombinációnak bizonyult. Az extravagáns szerelés egy 2010-es nyári fotósorozattal debütált, az énekesnő Teenage Dream című kislemezének megjelenésével egyidőben. A provokatív látvány megtette hatását: a dal a Billboard Hot 100 lista első helyén nyitott, sőt, még Grammy-jelölést is kapott.

Kapcsolódó cikk.
Fotó! Katy Perry észre sem vette, hogy túl rövid ruhába bújt »

Dia

 	MTV Movie Awards 	Az MTV Movie Awards egyik legarcpirítóbb villantása is Katy Perryhez kötődik, aki egyébként fellépőként jelent meg a díjátadón. A California Gurls című dal előadása azonban eltörpült a magamutogató díva emlékezetes ruhája mellett, melyből hajszál híján kibuggyantak méretes keblei. 	Kapcsolódó cikk: 	Fotó! Átlátszóban jelent meg az MTV-díjátadón Katy Perry »

MTV Movie Awards

Az MTV Movie Awards egyik legarcpirítóbb villantása is Katy Perryhez kötődik, aki egyébként fellépőként jelent meg a díjátadón. A California Gurls című dal előadása azonban eltörpült a magamutogató díva emlékezetes ruhája mellett, melyből hajszál híján kibuggyantak méretes keblei.

Kapcsolódó cikk:
Fotó! Átlátszóban jelent meg az MTV-díjátadón Katy Perry »

Dia

 	Parfümpromó 	A dúskeblű bombázó parfümje piacra dobását is a mellbedobással kötötte össze, Purr névre keresztelt illata premierjét ugyanis egy köldökig dekoltált lila ruhában ejtette meg. A parfümbemutató ugyan látványosra sikeredett, ám a mélyen vallásos Mexikóvárosban nem mindenki nézte jó szemmel a díva extravagáns magamutogatását. 	Kapcsolódó cikk: 	A szemtelen lesifotósok! Katy Perry olyat mutatott, amit biztosan nem akart »

Parfümpromó

A dúskeblű bombázó parfümje piacra dobását is a mellbedobással kötötte össze, Purr névre keresztelt illata premierjét ugyanis egy köldökig dekoltált lila ruhában ejtette meg. A parfümbemutató ugyan látványosra sikeredett, ám a mélyen vallásos Mexikóvárosban nem mindenki nézte jó szemmel a díva extravagáns magamutogatását.

Kapcsolódó cikk:
A szemtelen lesifotósok! Katy Perry olyat mutatott, amit biztosan nem akart »

Dia

 	Műanyagban 	A California Gurls kislemezének borítója igazán katy perrysre sikeredett, minden szerepel rajta, ami vonzza a férfiszemet: gigantikus melltartó, csillogó PVC-forrónadrág, provokatív póz, kéjes arckifejezés. A régi trükk ezúttal is működött, a dal pár napon belül a 3. stúdióalbum vezető nótája lett, már az első héten 295 ezer nezető töltötte le, első lett a Billboard Hot listán, és még egy Grammy-jelölést is besöpört. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem szégyelli idomait! Katy Perry ezúttal a Vanity Fair címlapján pózolt »

Műanyagban

A California Gurls kislemezének borítója igazán katy perrysre sikeredett, minden szerepel rajta, ami vonzza a férfiszemet: gigantikus melltartó, csillogó PVC-forrónadrág, provokatív póz, kéjes arckifejezés. A régi trükk ezúttal is működött, a dal pár napon belül a 3. stúdióalbum vezető nótája lett, már az első héten 295 ezer nezető töltötte le, első lett a Billboard Hot listán, és még egy Grammy-jelölést is besöpört.

Kapcsolódó cikk:
Nem szégyelli idomait! Katy Perry ezúttal a Vanity Fair címlapján pózolt »

Dia

 	Fagylaltruci 	Katy Perry szereti hangsúlyozni dögös homokóraalakját, ezért koncertjeit se öltözi túl. Ezt a testre simuló, fagylaltszínű PVC-ruhát is egy fellépésen viselte: a német autómárka, a Volswagen 2011 Jetta ünnepélyes bemutatóján. A cseppet sem szégyenlős énekesnő provokatív előadása percek alatt tűzbe hozta az autószalon visszafogott közönségét.

Fagylaltruci

Katy Perry szereti hangsúlyozni dögös homokóraalakját, ezért koncertjeit se öltözi túl. Ezt a testre simuló, fagylaltszínű PVC-ruhát is egy fellépésen viselte: a német autómárka, a Volswagen 2011 Jetta ünnepélyes bemutatóján. A cseppet sem szégyenlős énekesnő provokatív előadása percek alatt tűzbe hozta az autószalon visszafogott közönségét.

Dia

 	Pinkben 	Katy Perry a színpadon és a tévéfelvételeken is gondoskodik látnivalóról, ahogy tette ezt a Germany's Next Topmodell című műsorban is. A California Gurls című dal előadása alatt lila parókájánál csak szűk, pink felsőjébe préselt mellei keltettek nagyobb feltűnést. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem hiszel a szemednek! Katy Perry elképesztő változáson ment keresztül »

Pinkben

Katy Perry a színpadon és a tévéfelvételeken is gondoskodik látnivalóról, ahogy tette ezt a Germany's Next Topmodell című műsorban is. A California Gurls című dal előadása alatt lila parókájánál csak szűk, pink felsőjébe préselt mellei keltettek nagyobb feltűnést.

Kapcsolódó cikk:
Nem hiszel a szemednek! Katy Perry elképesztő változáson ment keresztül »

Dia

 	Gyerekek közt 	Katy Perry az egyik legnézettebb gyerekműsorba, a Sesame Streetbe is meghívást kapott, ahol a közkedvelt figurával, Elmoval énekelte el Hot N Cold című dalát. Az énekesnőt sok kritika érte, amiért meglehetősen merész ruhában jelent meg az óvódások előtt a képernyőn, amire Katy később még rá is kontrázott ezzel az Elmót mintázó, felettébb mélyen dekoltált pólóval.

Gyerekek közt

Katy Perry az egyik legnézettebb gyerekműsorba, a Sesame Streetbe is meghívást kapott, ahol a közkedvelt figurával, Elmoval énekelte el Hot N Cold című dalát. Az énekesnőt sok kritika érte, amiért meglehetősen merész ruhában jelent meg az óvódások előtt a képernyőn, amire Katy később még rá is kontrázott ezzel az Elmót mintázó, felettébb mélyen dekoltált pólóval.

Dia

 	Sütimell 	A Teenage Dream című albumhoz készült imázsfotókon Katy tobzódik a negédes süteményekben, nyalókákban, cukorkákban és a hasonló ihletésű, meglehetősen provokatív jelmezekben. A videóklipben még ennél is tovább megy - az egyik jelenetben például csak két cupcake takarja kebleit, egy másik alkalommal pedig tejszínhabot lövell ki különleges melltartójából. 	Kapcsolódó cikk: 	Merész címlapfotó! Katy Perry ezüst melltartóban mutatta meg nőies idomait »

Sütimell

A Teenage Dream című albumhoz készült imázsfotókon Katy tobzódik a negédes süteményekben, nyalókákban, cukorkákban és a hasonló ihletésű, meglehetősen provokatív jelmezekben. A videóklipben még ennél is tovább megy - az egyik jelenetben például csak két cupcake takarja kebleit, egy másik alkalommal pedig tejszínhabot lövell ki különleges melltartójából.

Kapcsolódó cikk:
Merész címlapfotó! Katy Perry ezüst melltartóban mutatta meg nőies idomait »

Dia

 	Esquire 	Katy tavaly nyáron az Esquire magazin topless fotóival hívta fel magára a figyelmet. Tény, hogy a falatnyi forrónadrágok, a dominaszerelésszerű fekete bőrruhák, a szexis fűzők és a köldökig dekoltált mellények valóban nem sokat takartak az énekesnő bájaiból. 	Kapcsolódó cikk: 	Félmeztelenül mutatta meg magát Katy Perry »

Esquire

Katy tavaly nyáron az Esquire magazin topless fotóival hívta fel magára a figyelmet. Tény, hogy a falatnyi forrónadrágok, a dominaszerelésszerű fekete bőrruhák, a szexis fűzők és a köldökig dekoltált mellények valóban nem sokat takartak az énekesnő bájaiból.

Kapcsolódó cikk:
Félmeztelenül mutatta meg magát Katy Perry »

Ezt is szeretjük
Szerző: Pintér Alíz
Fotó: