Félmeztelenül mutatta meg magát a szerelmes Katy Perry

Katy Perry az Esquire magazin kedvéért vetkőzött, az interjúban pedig kedveséről, Russell Brandről mesélt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki hitte volna, hogy a nőcsábász Russell Brandot képes lesz valaha egy nő megszelídíteni?

Persze ehhez egy hozzá hasonlóan erős egyéniséggel bíró hölggyel kellett, hogy összehozza a sors - aki ráadásul nem ugrott rögtön az ágyába!

Legalábbis egyebek közt ezt mesélte Katy Perry legutóbbi, az Esquire magazinnak adott interjújában.

Odavannak egymásért

A 25 éves énekesnő, aki az I Kissed a Girl című slágerével hódította meg nem is olyan régen a világot, őszintén mesélt a szívtipróhoz fűződő viszonyáról, a férfiolvasók kedvéért pedig még ruhája egy részétől is megszabadult.

Mint elmesélte, bár első pillanattól izzott körülöttük a levegő, ő nem adta oda magát Brandnek, helyette inkább arra kérte, vigye el randizni. Talán éppen ez a hozzáállás hiányzott a brit szívtiprónak - a magyar mozikedvelők a Lepattintva című filmből ismerhetik -, hiszen korábban még füttyentenie sem kellett, és a nők sorban álltak a házánál.

Októberben esküvő

Mindenesetre az első randit egy sor többi követte, a sztárpár pedig olyannyira egymásba bonyolódott, hogy terveik szerint októberben már össze is házasodnak!

- Mindig is tudtam, hogy olyan pasira van szükségem, aki erősebb, mint én, márpedig én egy piszkosul keményfejű nőszemély vagyok, és akkor még finoman fejeztem ki magam.

Ha vitázunk, akkor Rusty pontosan tudja, sosem fogom feltenni a kezem, és hagyni, hogy ő nyerjen. Gyerünk, bele a közepébe, veszekedjünk csak, ha boksz, legyen boksz! - viccelődött a szerelmes énekesnő.

Ezt is szeretjük