Félmeztelenül mutatta meg magát a szerelmes Katy Perry

Katy Perry az Esquire magazin kedvéért vetkőzött, az interjúban pedig kedveséről, Russell Brandről mesélt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki hitte volna, hogy a nőcsábász Russell Brandot képes lesz valaha egy nő megszelídíteni?

Persze ehhez egy hozzá hasonlóan erős egyéniséggel bíró hölggyel kellett, hogy összehozza a sors - aki ráadásul nem ugrott rögtön az ágyába!

Legalábbis egyebek közt ezt mesélte Katy Perry legutóbbi, az Esquire magazinnak adott interjújában.

Odavannak egymásért

A 25 éves énekesnő, aki az I Kissed a Girl című slágerével hódította meg nem is olyan régen a világot, őszintén mesélt a szívtipróhoz fűződő viszonyáról, a férfiolvasók kedvéért pedig még ruhája egy részétől is megszabadult.

Mint elmesélte, bár első pillanattól izzott körülöttük a levegő, ő nem adta oda magát Brandnek, helyette inkább arra kérte, vigye el randizni. Talán éppen ez a hozzáállás hiányzott a brit szívtiprónak - a magyar mozikedvelők a Lepattintva című filmből ismerhetik -, hiszen korábban még füttyentenie sem kellett, és a nők sorban álltak a házánál.

Októberben esküvő

Mindenesetre az első randit egy sor többi követte, a sztárpár pedig olyannyira egymásba bonyolódott, hogy terveik szerint októberben már össze is házasodnak!

- Mindig is tudtam, hogy olyan pasira van szükségem, aki erősebb, mint én, márpedig én egy piszkosul keményfejű nőszemély vagyok, és akkor még finoman fejeztem ki magam.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ha vitázunk, akkor Rusty pontosan tudja, sosem fogom feltenni a kezem, és hagyni, hogy ő nyerjen. Gyerünk, bele a közepébe, veszekedjünk csak, ha boksz, legyen boksz! - viccelődött a szerelmes énekesnő.

Ezt is szeretjük