Katy Perry 6 héttel a szülés után tért vissza: ilyen az énekesnő alakja

Katy Perry az American Idol zsűritagjaként tért vissza.

katy perry cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katy Perry és Orlando Bloom kislánya, Daisy Dove augusztus végén jött a világra. Nagy öröm volt a pici érkezése a sztárpár számára, hiszen mindig is vágytak egy közös babára.

Az énekesnő pár nappal szülés után fehérneműben már megmutatta alakját, de a képernyőre is hamarosan visszatér. Az American Idol első promóciós képeit már közzé is tették.

Ilyen Katy Perry alakja a szülés után

A sztár a róla készült legfrissebb fotókon egy fekete-fehér szettben látható. Kicsit hajaz a 101 kiskutyából ismert Szörnyella De Frász ruhaválasztásához. Perry egyértelműen sugárzik a boldogságtól, az anyaság még szebbé varázsolta.

A tehetségkutató zsűrijéhez 2018-ban csatlakozott, ez lesz a negyedik évad számára, amelyben szerepel Lionel Richie és Luke Bryan oldalán. Ryan Seacrest lesz a show házigazdája. A válogatók felvételeit októberben tartják meg három turnusban, 20-án, 23-án és 28-án. 

A kis újszülöttnek egyelőre még csak a kezét mutatta meg a sztárpár, ám Orlando Bloom Ellen DeGeneresnek elkotyogott pár infót a kicsiről.

- Vicces volt, mert amikor megszületett, azt mondtam, hogy ő az én kicsinyített másom. Szerencsére Katy kék szemeit örökölte, úgyhogy tökéletesen alakult minden - magyarázta a színész.

Szerencsés szülőknek mondhatják magukat egyelőre, mivel gyermekük nagyon jó alvó. Simán végigalussza az egész éjszakát, este kilenckor lefektetik, reggel hatkor pedig felkel. Miranda Kerrtől született fia, a kilencéves Flynn is nagyon jól bánik a kis testvérével.

Így hasonlít Madonnára a színésznő

Képes összeállításunkban megnézheted, ki Madonna első számú hasonmása.

Ezt is szeretjük