Ájulásig vedelt a válófélben lévő Katie Price

A botrányhőst nem igazán bántja házasságának felbomlása, ehelyett inkább képszakadásig mulatozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katie Price eddig sem visszafogottságáról volt híres, ám a múlt hétvége során még neki is sikerült felülmúlnia önmagát.

A 31 éves brit glamour modellt július 19-én örökítették meg Londonban - először azelőtt, hogy belépett a Balans nevű étterembe, majd azt követően, hogy elhagyta a felkapott szórakozóhelyet.

A lesifotósoknak megérte várniuk a botrányos celebmacára, hiszen Price pokolian berúgott a féktelen mulatozás során, legalábbis bódult tekintete és dülöngélő mozgása erre enged következtetni. A józan és részeg állapota közötti különbség a két fotón is jól megfigyelhető.

Elege lett belőle a párjának

A jelek szerint Price-t továbbra sem viseli meg különösebben Peter Andrétól való válása. A legutóbbi információk szerint férjénél egyszerűen betelt a pohár, és képtelen volt tovább elviselni Price tivornyáit, melyek során szemrebbenés nélkül kikezdett fűvel-fával.

A négy éve tartó házasság tönkremenetele tehát nem igazán hatotta meg a háromgyerekes sztármamit. Legutóbb június végén az ibizai éjszakai életben keltett hatalmas feltűnést, miközben Andre a gyerekekkel nyaralt.

Reflektorfényfüggő sztárhoz méltóan a züllés mellett természetesen bőven jut ideje arra is, hogy lépten-nyomon felhívja magára a figyelmet.

A közelmúltban például egy interjúban mesélt sírva babájának elvesztéséről, de ittas cirkuszaival és mesterkélt villantásaival is önzetlenül ellátja rajongóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A válófélben lévő Price mostani tempóját figyelembe véve nagyon úgy fest, hogy nehezen talál magának új férjet a botrányosnak ígérkező válópert követően.

Ezt is szeretjük