Elképesztően dögös Katie Holmes! 10 évet fiatalodott, amióta megszabadult Tom Cruise-tól
Katie Holmes csak úgy ragyog.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta viharos gyorsasággal kimondták a válását, azóta Katie Holmes éveket fiatalodott. Tom Cruise korábban beesett arcú, hamuszürke exfelesége egyfolytában ragyog, bármilyen eseményen is vesz részt.

Augusztus 6-án két alkalommal is lencsevégre kapták: a farmeros-blúzos összeállításban a New York-i Sirius rádióban vendégszerepelt, lófarokba kötött hajával úgy nézett ki, mint egy tinilány.

Annak apropóján hívták be, hogy rákérdezzenek, valóban visszautasította-e az új sikersorozat, az Orange Is the New Black egyik szerepét. A 35 éves sztár elárulta, így volt, de nem a széria tartalma miatt - egy női börtönben játszódik -, hanem mert nem tudta összeegyeztetni a többi forgatási dátumával.

Azt követően pedig részt vett a Life is Amazing elnevezésű rövidfilm New York-i premierjén - itt már igazi dívaként ragyogott asszimetrikus vállú felsőrészében és fekete nadrágjában.

Katie Holmes egyébként gőzerővel dolgozik: az Egyesült Államokban augusztus 15-én, nálunk szeptember 11-én kerül a mozikba Az emlékek őre című sci-fi, melyben egy édesanyát játszik. Emellett pedig több filmet is forgat, a Woman in Gold című drámában Helen Mirrennel és Ryan Reynolds-szal szerepel.

Katie Holmes a Glamour magazin címlapján

A színésznő bevállalta a félmeztelen fotókat, nézd meg, hogyan fest a címlapon.

Ezt is szeretjük