Fotó! Katie Holmes már megint nem bírt rendesen felöltözni
Katie Holmes legutóbb a National Movie Awards alkalmából lépett a vörös szőnyegre férje kíséretében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az biztos, hogy nem lehet egyszerű Katie Holmesnak lenni, hiszen az élelmes lesifotósok akkor is a közelében vannak, amikor éppen a pokolba kívánna minden kíváncsiskodót.

Cruise elegáns, mint mindig - feleségének jobban állt a rövid ruha

Ezért nem véletlen, ha a szokásosnál is gyakrabban készülnek róla nem túl hízelgő felvételek, karikás szemekkel, beesett arccal, esetenként elhanyagolt öltözékben.

Zebraruhája nem aratott sikert

Ám egy vörös szőnyeges esemény mégiscsak más: egy olyan nagyszabású partira, mint az Oscar vagy a Grammy, a sztárok általában már hetekkel azelőtt elkezdenek készülődni, hogy a nagyközönség elé lépnének, hiszen mindannyiuk a legjobb formáját szeretné hozni.

Persze még így is akadnak súlyos divatbakik, amit a túlbuzgó vagy éppen hanyag sztárok elkövetnek. A rossz ruhaválasztást, esetleg az előnytelen sminket pedig kíméletlenül megkritizálják a hozzáértők - és a hozzá nem értők egyaránt.

Ahogy történt ez legutóbb Tom Cruise bájos feleségével is, aki férje társaságában a National Movie Awards gálán jelent meg a londoni Royal Festival Hallban.

Férje ikon lett

Ám míg párját stílusosan elegánsnak találták a kritikusok - persze mit is lehetne elrontani a sötét öltöny-fehér ing összeállításon -, addig Katie-t földig érő, csíkos ruhája miatt alaposan elmarasztalták brit földön.

A Daily Mail tudósítója egyenesen odáig ment, hogy kijelentette: még szerencse, hogy nem osztogattak a rangos filmes rendezvényen a legrosszabb ruha kategóriában díjat, mert azt biztosan Katie Holmes kapta volna.

Szerinte a 31 éves színésznő karcsú alakja egyáltalán nem érvényesült a hosszú ruhában, ráadásul kebleit sem emelete ki a hálóingszerű estélyi. Mindenesetre Cruise lelkesen ölelgette feleségét - neki bizonyára még mindig ő a legszebb asszony a világon.

Egyébként a vakító mosolyú amerikai színész nemcsak vendégként volt jelen a rendezvényen: idén ő kapta ugyanis az év ikonjának - Screen Icon Award - járó díjat, amit Gwyneth Paltrow-tól vehetett át.

Ezt is szeretjük