Hát ez nem túl vonzó! Katie Holmes igazán rondát villantott
Katie Holmes egyre csúnyább és egyre ápolatlanabb, ezt pedig a róla készült lesifotó is alátámasztja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az elmúlt évek legmegdöbbentőbb változásán átesett sztárhölgyet kellene kiválasztani, akkor Katie Holmes minden bizonnyal dobogós helyet érne el. A 31 éves amerikai színésznő az ezredforduló környékén igazán imádnivaló teremtés volt, ami mostanság már nem igazán mondható el róla.

A Dawson és a haverok egykori sztárja ugyanis az elmúlt hónapokban feltűnően elhanyagolta magát. Gyanúsan sokszor jelent meg a nyilvánosság előtt férfias öltözékekben, smink nélkül, arról nem is beszélve, hogy ápolatlansága is elképesztő méreteket öltött - mintha már egyáltalán nem törődne megjelenésével.

Régebben nem hagyta így el magát

Ezért az átalakulásért sokan Tom Cruise-t okolják, akivel 2005-ben kötött házasságot az akkor még gyönyörű színésznő. Nem véletlen, hiszen a kilencvenes évek végén egyszerűen elképzelhetetlen lett volna, hogy Katie Holmes-t olyan állapotban örökítsék meg, mint május 8-án a kaliforniai Robertson Boulevard-on.

A sztármamit Steven Allen üzletéből kilépve fotózták le kislányával, Surival, miközben testőre egy hatalmas adag táskát cipelt, amelyre a shoppingolás során lecsaptak. Katie Holmes újabb szokásához híven feltűnően szürkén nézett ki, hosszú hajával pedig mintha takarni próbálta volna arcát.

Nem törődik magával

Ami nem egészen sikerült neki, éppen ezért a róla készült képen jól látszik, hogy a szája fölött egy gusztustalan pattanás, netán herpesz, esetleg valami egyéb kellemetlen szépséghiba éktelenkedett. Amit pedig biztosan észre kellett vennie reggel a tükörben, és éppen ez a legérthetetlenebb az egészben, hogy vajon miért nem próbálta meg valamiképp eltüntetni.

A színésznő mellesleg márciusban azzal került a címlapokra, hogy újra teherbe esett, és ezért több órás szcientológiai meghallgatásokra jár.

Ám ő néhány nappal később szóvivőjén keresztül cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint egy újabb babát várna.

Ezt is szeretjük