Katie Holmes élete képekben
A bájos tinisztárból Tom Cruise főállású felesége lett az idők során.

Dia

 	A kezdetek 	Az 1978-as születésű amerikai sztár már fiatalon tudta, hogy a showbiznisz a neki való szakma. Ennek érdekében 14 évesen a Margaret O'Brien's Charm School diákjaként színészetet és modellkedést is tanult. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Katie Holmes »

A kezdetek

Az 1978-as születésű amerikai sztár már fiatalon tudta, hogy a showbiznisz a neki való szakma. Ennek érdekében 14 évesen a Margaret O'Brien's Charm School diákjaként színészetet és modellkedést is tanult.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Katie Holmes »

Dia

 	Dawson és a haverok 	Első filmje ugyan az 1997-es Jégvihar volt, de az igazi sikert és az első szerelmet - Joshua Jackson személyében - az egy évvel későbbi Dawson és a haverok című sorozat hozta el számára. 	Kapcsolódó cikk: 	Mi ez rajta? Meghökkentő szerelésben kapták lencsevégre a Dawson és a haverok sztárját »

Dawson és a haverok

Első filmje ugyan az 1997-es Jégvihar volt, de az igazi sikert és az első szerelmet - Joshua Jackson személyében - az egy évvel későbbi Dawson és a haverok című sorozat hozta el számára.

Kapcsolódó cikk:
Mi ez rajta? Meghökkentő szerelésben kapták lencsevégre a Dawson és a haverok sztárját »

Dia

 	Öt éven át játszott a sorozatban 	1998-2003-ig, azaz a kezdetektől egészen az utolsó epizódig benne volt a népszerű Dawson-szériában. Összesen 128 epizódon keresztül személyesítette meg a bájos Joey Pottert.

Öt éven át játszott a sorozatban

1998-2003-ig, azaz a kezdetektől egészen az utolsó epizódig benne volt a népszerű Dawson-szériában. Összesen 128 epizódon keresztül személyesítette meg a bájos Joey Pottert.

Dia

 	Élet a széria után 	Természetesen nem volt könnyű a tiniszerep után érvényesíteni akaratát és megmutatni tehetségét a filmvilágban, így igyekezett gyorsan megszabadulni a tündibündi imázstól.

Élet a széria után

Természetesen nem volt könnyű a tiniszerep után érvényesíteni akaratát és megmutatni tehetségét a filmvilágban, így igyekezett gyorsan megszabadulni a tündibündi imázstól.

Dia

 	Dögös vörös 	2003-ban a Hálaadás című vígjáték már a felnőttkor küszöbén táncoló Holmes-t mutatta be a nézőknek, akit vörös hajjal és feltűnő ruháival alig lehet felismerni. 	Kapcsolódó cikk: 	Hogy kicsípte magát! Katie Holmes sötétkék estélyiben ragyogott a gálán »

Dögös vörös

2003-ban a Hálaadás című vígjáték már a felnőttkor küszöbén táncoló Holmes-t mutatta be a nézőknek, akit vörös hajjal és feltűnő ruháival alig lehet felismerni.

Kapcsolódó cikk:
Hogy kicsípte magát! Katie Holmes sötétkék estélyiben ragyogott a gálán »

Dia

 	Chris Kleinnel 	Ekkoriban már az új szerelem is beköszöntött az életébe Chris Klein személyében - a színész az Amerikai pitéből lehet ismerős -, akivel végül 2003 decemberében el is jegyezték egymást. 	Kapcsolódó cikk: 	Így néznek ki most az Amerika pite sármőrei »

Chris Kleinnel

Ekkoriban már az új szerelem is beköszöntött az életébe Chris Klein személyében - a színész az Amerikai pitéből lehet ismerős -, akivel végül 2003 decemberében el is jegyezték egymást.

Kapcsolódó cikk:
Így néznek ki most az Amerika pite sármőrei »

Dia

 	Eljegyzés után szakítás 	Esküvő helyett azonban 2005-ben már arról szóltak a hírek, hogy a két fiatal útjai különváltak. Klein ugyanis nyugalmasabb életre vágyott, Holmes viszont egyre jobban igyekezett betornázni magát az élvonalba. 	 

Eljegyzés után szakítás

Esküvő helyett azonban 2005-ben már arról szóltak a hírek, hogy a két fiatal útjai különváltak. Klein ugyanis nyugalmasabb életre vágyott, Holmes viszont egyre jobban igyekezett betornázni magát az élvonalba.
 

Dia

 	Tom Cruise 	2005 márciusában a világ egy emberként hördült fel, amikor alig néhány héttel az eljegyzés felbontása után, az akkor 26 éves színésznő a 42 éves Tom Cruise oldalán jelent meg egy római filmfesztiválon. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Furcsa sztárpárok »

Tom Cruise

2005 márciusában a világ egy emberként hördült fel, amikor alig néhány héttel az eljegyzés felbontása után, az akkor 26 éves színésznő a 42 éves Tom Cruise oldalán jelent meg egy római filmfesztiválon.

Kapcsolódó képgaléria:
Furcsa sztárpárok »

Dia

 	Nem magasztalták 	Nem mondhatni, hogy Cruise párjaként hirtelen fellendült volna a karrierje. Ugyan bejutott néhány A-kategóriás moziba, mint amilyen a 2005-ös Batman: Kezdődik, a színésznő teljesítményéről nem sok jót mondtak a kritikusok.

Nem magasztalták

Nem mondhatni, hogy Cruise párjaként hirtelen fellendült volna a karrierje. Ugyan bejutott néhány A-kategóriás moziba, mint amilyen a 2005-ös Batman: Kezdődik, a színésznő teljesítményéről nem sok jót mondtak a kritikusok.

Dia

 	Frizuraváltás 	Közben hosszú, nőies loboncától is sikerült megszabadulnia, azóta egy-egy jeles esemény alkalmából olykor hajpótlékkal varázsolja magát szexisebbé. 	Kapcsolódó cikk: 	Előkerült fotók! Katie Holmes, ahogy még Tom Cruise se látta » 	 

Frizuraváltás

Közben hosszú, nőies loboncától is sikerült megszabadulnia, azóta egy-egy jeles esemény alkalmából olykor hajpótlékkal varázsolja magát szexisebbé.

Kapcsolódó cikk:
Előkerült fotók! Katie Holmes, ahogy még Tom Cruise se látta »
 

Dia

 	Anya lett 	Bár sokan szurkoltak, hogy Holmes-nak megjöjjön az esze, és otthagyja végre köztudottan szcientológia-hívő szerelmét, a család 2006-ban egy kicsi lánnyal gyarapodott, akit Surinak neveztek el.

Anya lett

Bár sokan szurkoltak, hogy Holmes-nak megjöjjön az esze, és otthagyja végre köztudottan szcientológia-hívő szerelmét, a család 2006-ban egy kicsi lánnyal gyarapodott, akit Surinak neveztek el.

Dia

 	Olaszországi esküvő 	Suri születése után hét hónappal, 2006 novemberében kapcsolatukat hivatalosan is megerősítették az olasz Braccianóban fekvő ódon Odescalchi kastélyban egy szcientológus esküvő keretén belül, majd a Maldív-szigetekre utaztak nászútra. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A leggyönyörűbb sztáresküvők »

Olaszországi esküvő

Suri születése után hét hónappal, 2006 novemberében kapcsolatukat hivatalosan is megerősítették az olasz Braccianóban fekvő ódon Odescalchi kastélyban egy szcientológus esküvő keretén belül, majd a Maldív-szigetekre utaztak nászútra.

Kapcsolódó képgaléria:
A leggyönyörűbb sztáresküvők »

Dia

 	Smink nélkül 	Ugyan minden tökéletesnek tűnik körülötte, mégis, a korábban bájos színésznő egyre fonnyadtabbnak és meggyötörtebbnek tűnik Cruise mellett, ami smink nélkül különösen szembetűnő.

Smink nélkül

Ugyan minden tökéletesnek tűnik körülötte, mégis, a korábban bájos színésznő egyre fonnyadtabbnak és meggyötörtebbnek tűnik Cruise mellett, ami smink nélkül különösen szembetűnő.

Dia

 	Egyre soványabb 	Ráadásul egykor nőies alakja is eltűnt, ezért néha már ijesztően soványnak tűnik, amikor tiszteletét teszi egy rangos eseményen, mint például 2008 októberében, az Édes fiaim Broadway-bemutatójának estéjén.

Egyre soványabb

Ráadásul egykor nőies alakja is eltűnt, ezért néha már ijesztően soványnak tűnik, amikor tiszteletét teszi egy rangos eseményen, mint például 2008 októberében, az Édes fiaim Broadway-bemutatójának estéjén.

Dia

 	Színpadon 	Bár nagyon örült annak, hogy színpadra állhatott New York-ban, a kritikusok most sem zengtek ódákat színészi teljesítményéről.

Színpadon

Bár nagyon örült annak, hogy színpadra állhatott New York-ban, a kritikusok most sem zengtek ódákat színészi teljesítményéről.

Dia

 	Jön a kistesó? 	Állítólag egy ideje már azon tüsténkednek férjével, hogy a kis Suri mellé szülessen egy testvérke is, ezért Holmes-nak szigorú tisztítókúrával kellett megszabadítania testét a méreganyagoktól, amitől csak még jobban legyengült.

Jön a kistesó?

Állítólag egy ideje már azon tüsténkednek férjével, hogy a kis Suri mellé szülessen egy testvérke is, ezért Holmes-nak szigorú tisztítókúrával kellett megszabadítania testét a méreganyagoktól, amitől csak még jobban legyengült.

Dia

 	Nem válnak 	Mindenesetre, a színésznő állítja, hogy minden rendben van közte és párja között, hogy szó sincs különköltözésről és válásról, ők tehát továbbra is együtt robognak az élet országútján.

Nem válnak

Mindenesetre, a színésznő állítja, hogy minden rendben van közte és párja között, hogy szó sincs különköltözésről és válásról, ők tehát továbbra is együtt robognak az élet országútján.

Dia


            	Jack és Jill
            	A 2011-es Jack és Jill című vígjátékban komikus oldalát is megmutatatta Adam Sandler oldalán. A film westwoodi premierjére egy rafinált szabású koktélruhában érkezett, mely saját tervezésű kollekciójából, a Holmes & Yangból való.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Katie Holmes merészen kivágott ruhában keltett feltűnést »

Jack és Jill

A 2011-es Jack és Jill című vígjátékban komikus oldalát is megmutatatta Adam Sandler oldalán. A film westwoodi premierjére egy rafinált szabású koktélruhában érkezett, mely saját tervezésű kollekciójából, a Holmes & Yangból való.

Kapcsolódó cikk:
Katie Holmes merészen kivágott ruhában keltett feltűnést »

Dia


            	A H. Stern arca
            	2012 elején a H. Stern ékszermárka arcaként egy merész fotósorozattal bizonyította, hogy bár a hétköznapokban nem mindig figyel oda a megjelenésére, anyaként is ott lapul benne a bombázó.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Micsoda merészség! Katie Holmes levetkőzött egy fotózás kedvéért »

A H. Stern arca

2012 elején a H. Stern ékszermárka arcaként egy merész fotósorozattal bizonyította, hogy bár a hétköznapokban nem mindig figyel oda a megjelenésére, anyaként is ott lapul benne a bombázó.

Kapcsolódó cikk:
Micsoda merészség! Katie Holmes levetkőzött egy fotózás kedvéért »

Blog.hu ajánló
Fotó: