40 fölött is hihetetlenül tinilányos Kathryn Morris
Mindig mosolyog
Kathryn Morris, a Döglött akták szőke nyomozónője 40 felett is bombázóként tündököl, te sem találnád ki a korát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kathryn Morris, a Döglött akták bájos sztárja 2010 januárjában töltötte be 41. évét, ám mintha nem fogna rajta az idő. Kislányosan bájos arcával és törékeny alkatával akár tizenöt évet is simán letagadhatna korából.

Vétek lenne takargatni hibátlan alakját

Kihasználva adottságait, a partikon gyakran visel rövid, fiatalos ruhákat, melyekben tényleg úgy fest, akár egy tinilány, a jellegzetes, széles mosoly pedig leradírozhatatlanul mindig ott ül az arcán.

A szőke sztár Ohióban született, és meglehetősen extrém körülmények között nőtt fel: szüleivel és hat testvérével Morris Code néven gospel kórust alapítottak, mellyel folyamatosan járták az országot.

Valószínűleg innen gyökerezik a szereplés iránti vágya is, amely a filmipar felé sodorta.

Sorozatsztár lett

Kitartóan járt a meghallgatásokra, és kezdetben főleg kisebb szerepekben játszott. Láthattuk például a Xéna egy epizódjában, majd Steven Spielberg A. I. Mesterséges értelem című filmjében is szerepet kapott, amit a 2002-es nagy sikerű Különvélemény követett.

A Döglött akták című bűnügyi sikersorozat magányos nyomozónőjét 2003 óta alakítja, a magyar nézők mostanában a COOL Tv-n követhetik figyelemmel, hogyan igyekszik megoldani a rejtélyes ügyeket.

A sorozattal ellentétben a privát életben egyáltalán nincs egyedül. Bár még nem ment férjhez, 2009 óta egy másik krimisorozat, a Nyomtalanul sztárjával, a sármos David Barrett-tel él együtt.

Kathryn Morrist legközelebb a Mother's Little Helper című drámában láthatjuk, melyben többek között James Belushi és Kyle Gallner lesznek a partnerei.

A forgatásokat már el is kezdték Los Angelesben.

Ezt is szeretjük