Hullarészegre itta magát az egykori szexbomba, Kathleen Turner

A súlyos beteg színésznő fájdalmai elől menekülve került az alkohol fogságába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kathleen Turner sokak szemében a tökéletes hollywoodi díva megtestesítője, ám a szépség és a hírnév csillogó felszíne alatt a sztár élete sötét titkokat rejt.
 

Fiatalon igazi bombázó volt

Az ötvennégy éves hírességről kevesen tudják, hogy egy szörnyű betegség csaknem egész életére megnyomorította, ráadásul alig néhány éve még súlyos alkoholproblémákkal küzdött.

Ha a mozi történetének legszexisebb alkotásai kerülnek szóba, az elsők között bukkan fel A test melege című film és benne a gyönyörű Kathleen neve.

Az 1981-es klasszikusban az akkor huszonéves szépség egy mindenre kapható végzet asszonyát alakít, aki körül valósággal izzik a levegő. Ez a film hozta meg számára a világhírnevet, és tette a 80-as évek egyik szexszimbólumává.

Rendszeresen eszméletlenre itta magát

A smaragd románca sztárjának élete sokáig irigylésre méltónak tűnt, még a szívtipró Michael Douglas fejét is sikerült elcsavarnia, később pedig rátalált az igaz szerelem és boldogan élt férjével, akivel egy kislányuk született.

Váratlanul azonban egy szörnyű betegség vetett árnyékot karrierjére. A színésznőn a köszvény egy különösen veszedelmes fajtája hatalmasodott el, és az orvosok azt mondták, a betegség súlyosbodása teljes bénuláshoz fog vezetni.

Állandó, kínzó fájdalmai elől Kathleen a vodkához menekült, és amúgy is nehezen kezelhető, dívás hisztikre hajlamos természete ijesztő átalakuláson ment keresztül.

Önéletrajzi könyvében a sztár bevallja, az alkohol agresszív fúriává változtatta. A nyilvánosság előtt továbbra is elbűvölő, ragyogó híresség otthon pokollá tette a családja életét, férjével pedig teljesen tönkrement a kapcsolata.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Gyakran előfordult az is, hogy addig vedelt, míg eszméletét nem vesztette. Csupán néhány éve, orvosi segítséggel tudta legyőzni szenvedélyét, ám házasságát már nem tudta megmenteni.

Ezt is szeretjük