Kínos fotók! Katherine Heigl ruhája önálló életre kelt
Katherine Heigl a minap éppen egy díjat vett át, amikor vörös ruhájának pántja egyszerűen elszakadt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárok rémálmaiban - különösen a nőkében - bizonyára gyakran bukkannak fel olyan kínos helyzetek a vörös szőnyegen, amiket az adott színésznő sosem szeretne átélni a valóságban.

Hiszen ki vágyik arra, hogy gondosan kiválasztott ruhája egyszer csak önálló életre keljen, és lecsússzon innen, felcsússzon onnan, vagy azt is láttatni engedje, amit a legszívesebben takargatna valaki.

Rémálom a nagyközönség előtt

Márpedig Katherine Heigllel a minap pontosan ez történt, bár, becsületére legyen mondva, rendkívül bájosan kezelte a nem tervezett epizódot. A Grace klinika egykori sztárját, aki azóta olyan mozifilmekben bizonyította tehetségét, mint a 27 idegen igen, Las Vegasba hívták a ShoWest elnevezésű rendezvényre, ahol díjazottként lehetett jelen.

- Sosem szűnő bája és tehetsége révén Katherine Heiglnek sikerült egyik napról a másikra sorozatszínésznőből mozisztárrá válnia. Komikai érzéke és ragyogó játéka minden szerepében világosan tetten érhető, nem véletlenül volt képes becsalogatni a nézőket a mozikba a világ minden táján. Ezért hát megtiszteltetés számomra, hogy átnyújthatom neki a ShoWest 2010-es díját az év női sztárja kategóriában - méltatta Robert Sunshine, a rendezvény alelnöke.

A gyönyörű vörös ruhában megjelent 31 éves színésznő annak rendje és módja szerint a pulpitusra fáradt, hogy átvegye a szobrocskát. És, ahogy azt már megszokhattuk, nem mellékesen egy-két előre megfogalmazott szót is ejteni szándékozott, hogy véső soron kinek is köszönheti a díjat.

Megoldotta a helyzetet

Ám amint belemelegedett a köszönőbeszédbe, ruhájának egyik vállpántja egyszerűen kettévált, és abban a pillanatban villámgyorsasággal elindult a mellén lefelé. Szerencsére a színésznő még gyorsabb volt, azon nyomban odakapott a huncut ruhadarabhoz, így megakadályozván a kínos villantást - a jelenlévők szeme láttára.

Míg sokan elsüllyedtek volna szégyenükben, addig a a szépség egy széles mosollyal nyugtázta az epizódot. Amikor pedig alkalma adódott rá, egy biztosítótűvel rögzítette az engedetlen vállpántot, hogy a fotósok lencséje előtt nyugodtan pózolhasson, a díjjal a kezében.

Katherine Heigl egyébként nemrégiben fejezte be új filmjének forgatását. A Killers című akcióvígjátékban Ashton Kutcher és Tom Selleck oldalán látható.
Ezt is szeretjük