55 évesen is dögös a Rém rendes család Peggy-je, Katey Sagal

Katey Sagal, az Egy rém rendes család sztárja a valóságban inkább barna, ám így sincs szégyellnivalója.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Katey Sagal valószínűleg bármit tesz további életében, mindörökre az Egy rém rendes család Peggy Bundy-ja marad a tévénézők számára.


Ennek ellenére nem nagyon kell azon aggódnia, hogy lesifotósok és rajongók járnak a nyomában. A megszokott vörös paróka és leopárdmintás cicanadrág nélkül ugyanis olyannyira máshogy fest, hogy vajmi kevesen ismernek rá.

Tíz évet letagadhatna

No, nem mintha bármit is szégyellnie kellene a kinézetén, hiszen 55 éves kora ellenére igazán jó formában van - de kétségtelen, hogy hétköznapi arca cseppet sem hasonlít a sikersorozatból ismert cipőárus unatkozó feleségére.

Egyébként talán kevesen tudják, hogy a lángoló műhaj ötlete az ő fejéből pattant ki, és ebben is érkezett a meghallgatásra, még valamikor a nyolcvanas évek közepén. A producereknek azonban annyira tetszett a paróka, hogy végül állandó tartozéka lett Peggy karakterének.

Az Egy rém rendes család hihetetlen népszerűségnek örvendett, nem véletlen, hogy tíz éven át, 1987 és 1997 között forgatták. Ezalatt Sagalnek bevallottan szinte második otthona volt a tévéstúdió, és nem is igazán vállalt más szerepet akkoriban. Még váratlan terhességét is beépítették a történetbe - amit végül álomjelenetté kellett változtatni, mivel a színésznő hét hónapos terhesen elvesztette a babát.

Énekesnőként is próbálkozik

Azóta többnyire tévéfilmekben bukkant fel, hol drámában - Könnyek nyoma -, hol pedig vígjátékban, mint a Gagyi tanárnéni. Emellett népszerű sorozatok epizódszerepeiben is láthatták az éles szemű nézők, hiszen egy-egy rész erejéig szerepelt a Kemény zsarukban, a Lostban, a Helyszínelőkben és az Eli Stoneban.

Újabban pedig a tavaly indult széria, a Sons of Anarchy főszereplőjeként látható, melyet férje, Kurt Sutter jegyez íróként és producerként. És amit bizonyára kevesen tudnak, amikor ideje engedi, énekesnőként is építi karrierjét: 1994-ben jelent meg első, majd tíz évvel később második, Room című szólóalbuma.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ami a magánéletét illeti, Katey Sagal jelenleg harmadik házasságában él, előzőleg Freddie Beckmeier, majd Jack White volt a férje, utóbbitól egy lánya és egy fia született. Kurt Sutterrel 2004-ben házasodtak össze, közös gyermeküket béranya hordta ki.
Ezt is szeretjük