Exkluzív fotó! Kate Winslet végre megmutatta jóképű modell pasiját
Kate Winsletet most örökítették meg először új szerelmével, a modell Louis Dowlerrel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egész Hollywoodot meglepte a hír, amikor kiderült, hogy Kate Winslet és férje, Sam Mendes úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A sztárpár 2003. május 24-én házasodott össze a Karib-szigeteken, közös gyermekük, Joe pedig ugyanezen év december 22-én született meg.

Kate Winslet és Sam Mendes
Kate Winslet és Louis Dowler

Szakításuk okáról - amely egy hét éven tartó házasságot zárt le - konkrétan egyikük sem nyilatkozott, annyit azonban elárultak idén márciusban, hogy baráti viszonyban búcsúztak el egymástól, a döntést pedig közösen hozták meg.

Titkolták szerelmüket

A 34 éves angol színésznő időközben azonban újra megtalálta a boldogságot, méghozzá a szintén 34 éves Louis Dowler angol modell személyében, akivel idén júliusban hozta először hírbe a News of the World. Az akkori beszámolók szerint nagyon jól kijönnek egymással, és mindketten igyekeztek titokban tartani románcukat.

Ennek ellenére a közelmúltban sikerült az egyik lesifotósnak megörökítenie őket, amint kézen fogva sétáltak Londonban. A Titanic sztárján szokásához híven egy visszafogottan elegáns fekete ruha volt, még Dowler kigombolt ingjében tette közszemlére kidolgozott mellkasát.

Sok időt töltenek együtt

- Louis imád szörfözni, elkötelezett, és nem a föld felett jár. Egy jóképű fickó, aki feltűnést kelt, bármerre is jár, de nem az a tipikus modell, nincs elszállva. Megpróbálják összehangolni naptárjaikat, hogy minél több időt tölthessenek együtt. Reményeik szerint együtt mennek majd vakációzni Cornwallba a nyáron - magyarázta egy bennfentes júliusban.

Kate Winslet az Oscar-díjas rendező előtt egyszer volt házas: 1998. november 22-én ment hozzá Jim Threapletonhoz, akitől végül 2001-ben vált el. Egy közös gyermekük van, Mia Honey, aki 2000-ben látta meg a napvilágot.

A legfrissebb hírek szerint mellesleg Sam Mendes rendezte volna a 23. James Bond-filmet, ám júliusban szomorú híreket kaptak a rajongók, miszerint az előkészületeket leállították. Daniel Craig szerint azonban előbb-utóbb mindenképpen elkészül majd a film, csak el kellett halasztaniuk későbbre a forgatás kezdetét.

Ezt is szeretjük