Smink nélkül igazán pocsékul fest Kate Winslet

A képek alapján úgy tűnik, hogy Kate Winslet ezúttal kevésbé glamúros oldalát mutatta meg a járókelőknek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kate Winsletet mostanában gyakran lehetett fotózni ideális körülmények között. Nemrég például két filmjének bemutatóján – A szabadság útjaiban Leonardo DiCaprio oldalán, A felolvasóban pedig Ralph Fiennes oldalán szerepelt – ragyoghatott.

 

Aztán ott volt ugye a Golden Globe, melyen mindkét, fent említett filmjéért átvehette a szobrocskát.

Nemrég pedig az Oscar-díjkiosztón varázsolta el a megjelenteket természetesen elegáns külsejével. Állítólag még a ceremónia napján sem bírta eldönteni, melyik dizájner ruhakölteményét viselje, és több stylistot is leizzasztott kívánságaival.

Nem érdekli mások véleménye

- Bevallom, nehéz volt megtalálni az összhangot, hogy olyan ruhát viseljek, amiben jól érzem magam, ugyanakkor jól is mutatok benne. Ha az embernek megadatik, hogy a vörös szőnyegre lépjen, akkor mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy tökéletesen nézzen ki – vallotta akkor.

A legújabb fotói alapján azonban egyértelműen elmondható, még a tehetséges és bájos színésznőnek is lehetnek rosszabb napjai, amikor kinézete messze van attól a bizonyos tökéletességtől.

Az élelmes lesifotósok New Yorkban kapták lencsevégre a 33 éves sztárt, aki ezúttal hátrafogott hajjal és mindennemű smink nélkül mutatkozott az utcán. Ráadásul az öltözködésében is egyértelműen a kényelmen, és nem a dizájnon volt a hangsúly – legalábbis a kapucnis pulcsi, a sportos kabát és a farmer erre engednek következtetni.

Akárhogy is, Winslet nemrég egy interjúban, ahol az általa bevállalt szexjelenetek felől kérdezgették, elmesélte, egyre kevésbé érdekli, mit gondolnak róla mások.

- Az az igazság, minél többször szexelek a vásznon, annál könnyebb. Ha egy színész egyszer is próbálta, rájön, valójában nem sok köze van az egésznek a szexhez, sokkal inkább csak tettetés.

Tulajdonképpen A felolvasóban nem sok ilyesfajta jelenet van, de általában azért megesik egy-egy film kapcsán. Ez azonban nem pornó, csak színészet, és ez is a munkánk része. Hogy miként festek meztelenül? Nos, ahogy öregszem, ez a kérdés egyre kevésbé izgat – mondta.

Ezt is szeretjük