Minden gyermekének más az apukája! A színésznő szerint nincs mit szégyellni ezen

Kate Winslet és mások, akiknek legalább 3 apától van gyereke.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb ember életében a szerelmek jönnek és mennek, ez alól pedig a hollywoodi világsztárok sem kivételek. Ha pedig egy kapcsolatban boldog az ember, hamar felmerül a gyerekvállalás kérdése, hiszen egy közös kisbabánál jobban semmi nem képviselheti a szerelmet. 

A 39 éves Kate Winslet 1998 novemberében hozzáment első férjéhez, a rendező Jim Therapletonhoz, akitől 2000-ben született egy kislánya, Mia. Egy évre rá elváltak.

Kate még 2001-ben összejött a szintén rendező Sam Mendes-zel, akihez 2003-ban feleségül ment. Még abban az évben megszületett közös fiuk, Joe Alfie. 2010-ben váltak el.

Jelenlegi férjét, Ned Rocknrollt egy tűzeset során ismerte meg 2011-ben a Necker Islandon, ahol akkori barátjával és gyerekeivel üdült. 2012-ben összeházasodtak, 2013-ban pedig megszületett Kate harmadik gyermeke, Bear Blaze.

Nem a Titanic sztárja az egyetlen híres hollywoodi nő, aki különböző apáknak szülte gyerekeit, nézd meg, kik azok, akik legalább három olyan gyereket nevelnek, akik csupán féltestvérek!

A 15 éves Lily Rose Depp le se tagadhatná apját!

Johnny Depp 15 éves lánya még gyönyörű édesanyját, Vanessa Paradist is túlragyogta a Chanel partyján. Nézd meg őt és a többi sztárcsemetét, aki az apjára ütött!

Ezt is szeretjük