Még mindig dögös! Miniben is bátran megmutatja magát a 43 éves színésznő
A bájos Kate Walsh jó géneket örökölt, falatnyi szoknyában is remekül mutat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Grace klinika és a Doktor Addison sorozatok vörös sztárja, Kate Walsh általában a klasszikus és nőiesen visszafogott öltözködést részesíti előnyben, ezúttal azonban merészebb ruhadarab mellett döntött.

És milyen jól tette! A képeken is jól látszik, hogy a 43 éves színésznő irigylésre méltó alakkal és csinos lábakkal büszkélkedhet, így bátran húzhat a szokásosnál rövidebb, feszes szoknyát is.

Különösen jó géneket örökölt

Volt is kitől örökölnie a jó géneket, a színésznő saját bevallása szerint édesanyja is ilyen fiatalos külsejű. Papíron ugyan 77 éves a Walsh-anyuka, de lánya szerint 20 évet is letagadhatna.

A szexis sorozatsztárt egyébként otthona közelében, Los Angelesben kapták lencsevégre vásárolgatás közben, amit - más felfuvalkodott dívákkal ellentétben - széles mosollyal nyugtázott.

Laza öltözete, egyszerű szürke topja, farmerdzsekije és rafinált fekete miniszoknyája is arról árulkodik, hogy nem állt szándékában feltűnést kelteni.

A szimpatikus sztár elsősorban a lazaságra és kényelemre törekedett, de még így is megfordultak utána a férfiak.

Férjre és gyerekre vágyik

A paparazzók azt is kifigyelték, hová tér be shoppingolni a bájos tévésztár. Walsh több boltot is útba ejtett, többek közt Hollywood egyik felkapott ruhaüzletét, a Melrose Avenue-n lévő Fred Segal butikot.

Nem mindig van azonban ilyen vidám hangulatban, a közelmúltban például a More magazin márciusi számában őszintén vallott válásáról és problémáiról is.

- Néha totális vesztesnek érzem magam, amiért 43 évesen elvált vagyok és gyermektelen. Mindenképp szeretnék anya lenni, de azt is tudom, hogy nem akarok egyedül nekivágni - fogalmazta meg vágyait a szépséges színésznő.

Walsh 2007-ben ment hozzá Alex Young producerhez, de házasságuk 15 hónap után véget ért. Azóta több kollégájával is hírbe hozták, de hivatalosan szingli.

Ezt is szeretjük