Kate Beckinsale valami egészen szokatlan tett közszemlére

Kate Beckinsale nagy hibát követett el, amikor nem érte be természetes adottságaival, és kés alá feküdt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csinos arc, makulátlan smink, fényes hullámokban aláomló hajzuhatag és egy görög istennőket idéző ruha – Kate Beckinsale a tökéletes hollywoodi díva benyomását kelti, egészen addig, amíg az ember szeme a dekoltázsára nem téved.

Ez a dekoltázs inkább morbid, mint szexi

A mélyen kivágott estélyiből ugyanis a keblek ingerlő körvonalai helyett hátborzongató látvány tárul a kíváncsi szemek elé. 

Úgy tűnik, Kate-et is elérte a sztárok népbetegsége, és nem tudott ellenállni a mesterséges megszépülés csábításának, pedig jobban tette volna, ha gondolkozik egy kicsit, mielőtt kés alá fekszik.

Vagy legalább választhatott volna magának egy jó plasztikai sebészt, mert aki ezeket a mellnek még véletlenül sem nevezhető szörnyszülötteket kreálta, annak a szakértelmét joggal lehet kétségbe vonni.

Csaknem a nyakában ülnek a torzra szabott cickók

A Pearl Harbor gyönyörű hősnője talán kebelbarátnőjéről, Victoria Beckhamről vett példát, amikor elhatározta, hogy feltuningoltatja egy kicsit a természet adományait.

Az egykori Spice Girl mellei szintén enyhén szólva furcsán néznek ki, leginkább úgy festenek, mintha két, túlságosan feszesre fújt léggömböt biggyesztettek volna közvetlenül az álla alá.

Ki tudja, Kate-nek mi nem tetszett saját melleiben, de bárhogy is néztek ki eredetileg, a plasztikai sebész által kreált förmedvényeknél csak jobbak lehettek.

Nem elég, hogy a természetellenesen kerekre és feszesre szilikonozott rémségek szinte a nyakába vannak polcolva, ráadásul gusztustalanul mélyen húzódó csíkok is elcsúfítják őket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 35 éves színésznő mindenesetre elégedettnek tűnik és szívesen kirakatba teszi a morbid lufikat, pedig jobban tenné, ha inkább bejelentkezne egy korrekciós műtétre.

Ezt is szeretjük