Kate Moss szemrebbenés nélkül mutatta meg mellét
Félmeztelenül strandolt
Kate Moss sosem szégyenlősségéről volt híres, múlt héten például topless kapták le thaiföldi vakációja során.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Két nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy Kate Mossnak sikerült úgy szétcsapnia magát karácsonykor, hogy el kellett halasztania az újévre tervezett thaiföldi kiruccanását. A túlzásba vitt pezsgőzést végül 20 ezer dollárja – vagyis közel négymillió forintja – bánta, mivel a repülőjegyeket és a szállást már hónapokkal korábban lefoglalta.

A vágatlan képet ide kattintva tekinheted meg!

Párja, Jamie Hince azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és megígérte Kate-nek, hogy ha jobban lesz, mindenképpen ellátogatnak a távol-keleti országba. A legfrissebb hírek szerint a korábbi nehézségek dacára a sztárpár múlt héten végül megérkezett Thaiföldre.

Nem izgatta magát a többi vendég miatt

Mosst ugyanis topless örökítette meg valamelyik lesifotós a strandon. A 35 éves szupermodell ezúttal sem bizonyult szégyenlősnek, hiszen szemrebbenés nélkül szabadult meg bikinifelsőjétől – a többi vendég legnagyobb örömére.

A botrányos múlttal rendelkező hírességnek természetesen semmi oka az aggodalomra, hiszen harminc és negyven között félúton még mindig csúcsformában van. Arról nem is beszélve, hogy a szupersztár nem pumpáltatta fel a melleit, ehelyett büszkén vállalja őket természetesen valójukban.

Nem szereti, hogy milliók ismerik

Moss pályafutása során több mint 300 magazin címlapján pózolt, és habár a divatszakma egyik legismertebb figurája, azt nyilatkozta az Observernek, hogy nem szeret híresnek lenni.

- Ez nem én vagyok, hanem egy karakter, akivé váltam. Fogalmam sincs, miért érdeklem ennyire az embereket. Nem szeretek híresnek lenni. Ezáltal sok minden és sok mindenki betolakodik az életembe. Tulajdonképpen kissé kényelmetlen érzés erről beszélni, de idővel megtanultam kezelni a helyzetet – magyarázta a topmodell.

Kate hozzátette még, hogy kislánya, a hétéves Lila nem kíván anyja nyomdokaiba lépni - szakács szeretne lenni, sőt, még képzeletbeli férje is szakács. Ennek nyilvánvalóan csak örül a sztármami, hiszen zűrös múltja ismeretében biztosan nem akarná azt, hogy gyermeke is megtapasztalja a divatvilág árnyékos oldalát.
Ezt is szeretjük