Vilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanatai
2011. április 29-én Vilmos herceg oltár elé vezette Kate Middletont, holnap lesz a házassági évfordulójuk.

Dia

 	Elérkezett a nagy nap 	2011. április 29-én pénteken végre elérkezett a pillanat, amely hónapok óta lázban tartotta Angliát - és az egész világot: Vilmos herceg oltár elé vezette kedvesét, Kate Middletont. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Vilmos herceg és Kate Middleton szerelme »

Elérkezett a nagy nap

2011. április 29-én pénteken végre elérkezett a pillanat, amely hónapok óta lázban tartotta Angliát - és az egész világot: Vilmos herceg oltár elé vezette kedvesét, Kate Middletont.

Kapcsolódó képgaléria:
Vilmos herceg és Kate Middleton szerelme »

Dia

 	Autóval érkezett 	A menyasszony édesapjával együtt autóval érkezett a Westminster apátság elé, ahol Vilmos herceg és a vendégek mellett több ezer fős tömeg várta.

Autóval érkezett

A menyasszony édesapjával együtt autóval érkezett a Westminster apátság elé, ahol Vilmos herceg és a vendégek mellett több ezer fős tömeg várta.

Dia

 	Szolid ruhában 	Mint ahogyan azt sejteni lehetett, Kate csodálatosan szép volt egyszerű szabású, mesés hófehér ruhájában, melyet az Alexander McQueen divatház egyik tervezője, Sarah Burton álmodott meg hibátlan alakjára. 	Kapcsolódó cikk: 	Belevaló hercegnő! Képeken Kate Middleton legcsinosabb ruhái 2011-ből »

Szolid ruhában

Mint ahogyan azt sejteni lehetett, Kate csodálatosan szép volt egyszerű szabású, mesés hófehér ruhájában, melyet az Alexander McQueen divatház egyik tervezője, Sarah Burton álmodott meg hibátlan alakjára.

Kapcsolódó cikk:
Belevaló hercegnő! Képeken Kate Middleton legcsinosabb ruhái 2011-ből »

Dia

 	Testvéreik kísérték őket 	A földig érő menyasszonyi ruha uszályát Kate Middleton húga, Pippa vitte, Vilmos herceget pedig öccse, Harry kísérte.

Testvéreik kísérték őket

A földig érő menyasszonyi ruha uszályát Kate Middleton húga, Pippa vitte, Vilmos herceget pedig öccse, Harry kísérte.

Dia

 	Pippa is gyönyörű 	Pippa Middleton koszorúslányként is ragyogóan nézett ki, barna bőréhez remekül passzolt a világos ruha. A kislányok fején virágkoszorú díszelgett. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Pippa Middleton, a hercegi pár bájos nyoszolyólánya »

Pippa is gyönyörű

Pippa Middleton koszorúslányként is ragyogóan nézett ki, barna bőréhez remekül passzolt a világos ruha. A kislányok fején virágkoszorú díszelgett.

Kapcsolódó képgaléria:
Pippa Middleton, a hercegi pár bájos nyoszolyólánya »

Dia

 	Vidám hangulat 	Az esküvő vidám hangulatban telt - a legfesztelenebbek kétségtelenül a kis koszorúslányok és kísérőik voltak, akik talán a legkevésbé érzékelték a felhajtást.

Vidám hangulat

Az esküvő vidám hangulatban telt - a legfesztelenebbek kétségtelenül a kis koszorúslányok és kísérőik voltak, akik talán a legkevésbé érzékelték a felhajtást.

Dia

 	Károly herceg és Camilla 	Károly herceg a tengerészet díszegyenruhájában érkezett, Camilla egy halványkék-rózsaszín átmenetes térdig érő ruhában érkezett, hozzá színben harmonizáló kalapot és táskát választott.

Károly herceg és Camilla

Károly herceg a tengerészet díszegyenruhájában érkezett, Camilla egy halványkék-rózsaszín átmenetes térdig érő ruhában érkezett, hozzá színben harmonizáló kalapot és táskát választott.

Dia

 	Az örömanya 	Kate Middleton édesanyja, Carole hozta a tőle megszokott kirobbanó formáját, világos kösztümében csodásan festett.

Az örömanya

Kate Middleton édesanyja, Carole hozta a tőle megszokott kirobbanó formáját, világos kösztümében csodásan festett.

Dia

 	II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg 	A királynő halványsárga kosztümöt viselt, míg férje, Fülöp herceg díszegyenruháját öltötte magára.

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg

A királynő halványsárga kosztümöt viselt, míg férje, Fülöp herceg díszegyenruháját öltötte magára.

Dia

 	A boldogító igen 	Bár a szertartás alatt Kate és Vilmos is idegesnek tűntek, amikor felkerült a gyűrű a menyasszony ujjára, már mindketten önfeledten mosolyogtak.

A boldogító igen

Bár a szertartás alatt Kate és Vilmos is idegesnek tűntek, amikor felkerült a gyűrű a menyasszony ujjára, már mindketten önfeledten mosolyogtak.

Dia

 	Az első csók 	Az első hivatalos csókra  - a hagyományokhoz hűen - a Buckingham palota erkélyén került sor, mely előtt több tízezres tömeg fogadta ujjongva az ifjú párt.

Az első csók

Az első hivatalos csókra  - a hagyományokhoz hűen - a Buckingham palota erkélyén került sor, mely előtt több tízezres tömeg fogadta ujjongva az ifjú párt.

Ezt is szeretjük
Fotó: