Kate Middleton - amikor még nem volt hercegnő
Íme, Katalin hercegnő, amikor még Kate Middletonként emlegették.

Dia

 	A kezdetek 	Kate Middleton 1982. január 9-én látta meg a napvilágot az angliai Reading városában Michael Francis repülőtiszt és Carole Elizabeth légiutas-kísérő legidősebb gyermekeként - van egy öccse és egy húga. 	Kapcsolódó cikk: 	Fotó a múltból! Kate Middleton, ahogy még Vilmos herceg sem látta »

A kezdetek

Kate Middleton 1982. január 9-én látta meg a napvilágot az angliai Reading városában Michael Francis repülőtiszt és Carole Elizabeth légiutas-kísérő legidősebb gyermekeként - van egy öccse és egy húga.

Kapcsolódó cikk:
Fotó a múltból! Kate Middleton, ahogy még Vilmos herceg sem látta »

Dia

 	Elbűvölő a mosolya 	Szülei a legjobb magániskolákba járatták a lányt, aki az évek során gyönyörű fiatal nővé érett - nem csoda, hogy Vilmos herceg szeme is megakadt rajta. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Katalin hercegnő » 	 

Elbűvölő a mosolya

Szülei a legjobb magániskolákba járatták a lányt, aki az évek során gyönyörű fiatal nővé érett - nem csoda, hogy Vilmos herceg szeme is megakadt rajta.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Katalin hercegnő »
 

Dia

 	Barátságnak indult 	Kate és Vilmos 2001-ben találkoztak először, amikor beiratkoztak a St. Andrews Egyetem művészettörténet szakára. Egy ideig közös lakást béreltek több társukkal együtt, barátságuk az egyetemi évek alatt alakult szerelemmé. 	Kapcsolódó cikk: 	Tényleg Diana hasonmása? Ezt a lányt veszi el Vilmos herceg »

Barátságnak indult

Kate és Vilmos 2001-ben találkoztak először, amikor beiratkoztak a St. Andrews Egyetem művészettörténet szakára. Egy ideig közös lakást béreltek több társukkal együtt, barátságuk az egyetemi évek alatt alakult szerelemmé.

Kapcsolódó cikk:
Tényleg Diana hasonmása? Ezt a lányt veszi el Vilmos herceg »

Dia

 	A nagy bejelentés 	Érthető módon nem csak Angliában, de az egész világon hatalmas érdeklődés övezte a régóta várt bejelentést, melyből kiderült az eljegyzés időpontja. Kate egy exkluzív, sötétkék selyemruhát viselt, melynek másolatát a sajtótájékoztató óta már számos divatcég piacra dobta.

A nagy bejelentés

Érthető módon nem csak Angliában, de az egész világon hatalmas érdeklődés övezte a régóta várt bejelentést, melyből kiderült az eljegyzés időpontja. Kate egy exkluzív, sötétkék selyemruhát viselt, melynek másolatát a sajtótájékoztató óta már számos divatcég piacra dobta.

Dia

 	Kate-baba 	2011 áprilisában a kék ruhás Kate Barbie-baba formájában is megjelent, körülbelül 35 fontért vásárolhatják meg a rajongók.

Kate-baba

2011 áprilisában a kék ruhás Kate Barbie-baba formájában is megjelent, körülbelül 35 fontért vásárolhatják meg a rajongók.

Dia

 	Hivatalos fotók 	Vilmos herceg november 16-án jegyezte el kedvesét, ujjára Diana hercegnő egykori zafír- és gyémántköves gyűrűjét húzta. A hivatalos eljegyzési fotókat Mario Testino perui születésű fotográfus készítette.

Hivatalos fotók

Vilmos herceg november 16-án jegyezte el kedvesét, ujjára Diana hercegnő egykori zafír- és gyémántköves gyűrűjét húzta. A hivatalos eljegyzési fotókat Mario Testino perui születésű fotográfus készítette.

Dia

 	Bensőséges fotók 	A komoly, beállított képek mellett a királyi ház történetében egyedülálló módon fesztelen, bensőséges érzelmekről árulkodó fotók is megjelentek, melyeken a szerelmespár mosolyogva öleli át egymást. 	Kapcsolódó cikk: 	Előkerült fotó! Vilmos és Harry herceg, ahogy még senki sem látta őket » 	 

Bensőséges fotók

A komoly, beállított képek mellett a királyi ház történetében egyedülálló módon fesztelen, bensőséges érzelmekről árulkodó fotók is megjelentek, melyeken a szerelmespár mosolyogva öleli át egymást.

Kapcsolódó cikk:
Előkerült fotó! Vilmos és Harry herceg, ahogy még senki sem látta őket »
 

Dia

 	Divatban 	Miután Kate lediplomázott, a Jigsaw divatcégnél kapott munkát. Sokan már most igazi divatikonnak tartják, stylistok egész serege veszi körül. Többek között a People és a Vanity Fair is a legjobban öltözött sztárok között tartja számon. 	Kapcsolódó cikk: 	Mindenki őt nézte! Katalin hercegnő talpig csipkében ment a premierre »

Divatban

Miután Kate lediplomázott, a Jigsaw divatcégnél kapott munkát. Sokan már most igazi divatikonnak tartják, stylistok egész serege veszi körül. Többek között a People és a Vanity Fair is a legjobban öltözött sztárok között tartja számon.

Kapcsolódó cikk:
Mindenki őt nézte! Katalin hercegnő talpig csipkében ment a premierre »

Dia

 	Sportos 	Ám élete korántsem csak a divatról szól - kislánykora óta rendszeresen sportol: az evezés mellett az úszásba és teniszezésbe is belekóstolt már. 	Kapcsolódó cikk: 	Mit szól ehhez Erzsébet királynő? Így még biztos nem láttad Katalin hercegnőt » 	 

Sportos

Ám élete korántsem csak a divatról szól - kislánykora óta rendszeresen sportol: az evezés mellett az úszásba és teniszezésbe is belekóstolt már.

Kapcsolódó cikk:
Mit szól ehhez Erzsébet királynő? Így még biztos nem láttad Katalin hercegnőt »
 

Dia

 	Hibátlan az alakja 	Csodás alakján még a legegyszerűbb szoknya-blúz összeállítás is remekül áll, izmos combjai pedig csak úgy vonzzák a tekintetet.

Hibátlan az alakja

Csodás alakján még a legegyszerűbb szoknya-blúz összeállítás is remekül áll, izmos combjai pedig csak úgy vonzzák a tekintetet.

Dia

 	Bikiniben is dögös 	A nyaraláson készült lesifotók tanúsága szerint formás lábai mellett többi testrésze miatt sem kell szégyenkeznie. Pedig a rossznyelvek szerint plasztikáztatni akart, hogy tökéletes formában legyen az esküvőn - ám erre aligha lett volna szüksége. 	Kapcsolódó cikk: 	Íme, Kate Middleton bikiniben »

Bikiniben is dögös

A nyaraláson készült lesifotók tanúsága szerint formás lábai mellett többi testrésze miatt sem kell szégyenkeznie. Pedig a rossznyelvek szerint plasztikáztatni akart, hogy tökéletes formában legyen az esküvőn - ám erre aligha lett volna szüksége.

Kapcsolódó cikk:
Íme, Kate Middleton bikiniben »

Dia

 	Minden róluk szól 	Londonban külön szuvenírboltok nyíltak, melyekben a legkülönfélébb esküvővel kapcsolatos tárgyak várták a vevőket, de a szerelmeseket ábrázoló képeslap szinte minden sarkon kapható.

Minden róluk szól

Londonban külön szuvenírboltok nyíltak, melyekben a legkülönfélébb esküvővel kapcsolatos tárgyak várták a vevőket, de a szerelmeseket ábrázoló képeslap szinte minden sarkon kapható.

Ezt is szeretjük
Fotó: