Vilmos herceg és Kate Middleton szerelme
Nézd meg Vilmos herceg és Kate Middleton szerelmének állomásait!

Dia

 	Vilmos herceg és Kate Middleton 	Sokan már eljegyzésük után az évszázad esküvőjeként emlegették az április 29-i mennyegzőt, a britek izgalommal várták, hogy Vilmos herceg oltár elé vezesse szerelmét, a polgári családból származó Kate Middletont. 	Kapcsolódó cikk: 	Tényleg Diana hasonmása? Ezt a lányt veszi el Vilmos herceg »

Vilmos herceg és Kate Middleton

Sokan már eljegyzésük után az évszázad esküvőjeként emlegették az április 29-i mennyegzőt, a britek izgalommal várták, hogy Vilmos herceg oltár elé vezesse szerelmét, a polgári családból származó Kate Middletont.

Kapcsolódó cikk:
Tényleg Diana hasonmása? Ezt a lányt veszi el Vilmos herceg »

Dia

 	Bulizni is járnak 	Kate és Vilmos - amennyire lehet - igyekeznek a fiatalok normális életét élni, így az sem ritka, hogy elmennek bulizni. Ám a lesifotósok ilyenkor is a nyomukban vannak, 2007-ben azt örökítették meg, ahogyan a londoni Boujis klubból távoztak. 	Kapcsolódó cikk: 	Leleplezték Kate Middleton piszkos múltját »

Bulizni is járnak

Kate és Vilmos - amennyire lehet - igyekeznek a fiatalok normális életét élni, így az sem ritka, hogy elmennek bulizni. Ám a lesifotósok ilyenkor is a nyomukban vannak, 2007-ben azt örökítették meg, ahogyan a londoni Boujis klubból távoztak.

Kapcsolódó cikk:
Leleplezték Kate Middleton piszkos múltját »

Dia

 	Téli fotók 	A róluk készült első lesifotók egy németországi síelés alkalmával készültek, 2010 márciusában ismét a téli sportoknak hódoltak - ezúttal a francia Alpokban. 	Kapcsolódó cikk: 	Íme, Kate Middleton bikiniben »

Téli fotók

A róluk készült első lesifotók egy németországi síelés alkalmával készültek, 2010 márciusában ismét a téli sportoknak hódoltak - ezúttal a francia Alpokban.

Kapcsolódó cikk:
Íme, Kate Middleton bikiniben »

Dia

 	Titkos eljegyzés 	Kate gyönyörű kék selyemruhában és fekete kalapban érkezett Harry Meade és Rosemarie Bradford esküvőjére, melyet 2010 októberében tartottak Londonban. Ekkor már jegyesek voltak, ám ezt a sajtó előtt még nem fedték fel. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Kate Middleton élete képekben »

Titkos eljegyzés

Kate gyönyörű kék selyemruhában és fekete kalapban érkezett Harry Meade és Rosemarie Bradford esküvőjére, melyet 2010 októberében tartottak Londonban. Ekkor már jegyesek voltak, ám ezt a sajtó előtt még nem fedték fel.

Kapcsolódó képgaléria:
Kate Middleton élete képekben »

Dia

 	A nagy bejelentés 	A herceg és menyasszonya 2010. november 16-án jelentették be eljegyzésüket, melyre kelet-afrikai kirándulásuk során került sor. A már most igazi divatikonnak tartott Kate a bejelentéskor egy sötétkék ruhát viselt, melynek olcsóbb változatát már több tucat divatcég piacra dobta. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Vilmos herceg élete képekben »

A nagy bejelentés

A herceg és menyasszonya 2010. november 16-án jelentették be eljegyzésüket, melyre kelet-afrikai kirándulásuk során került sor. A már most igazi divatikonnak tartott Kate a bejelentéskor egy sötétkék ruhát viselt, melynek olcsóbb változatát már több tucat divatcég piacra dobta.

Kapcsolódó képgaléria:
Vilmos herceg élete képekben »

Dia

 	Eljegyzési fotók 	A hivatalos eljegyzési fotók 2010 decemberében láttak napvilágot, a felvételeket Mario Testino fotós készítette a Szent James palotában. A fotók a korábban megszokottnál sokkal intimebbek, a kimért pózolás helyett boldogan ölelik egymást  a jegyesek. 	Kapcsolódó cikk: 	Kate Middleton édesanyja 50 fölött is igazi bombázó »

Eljegyzési fotók

A hivatalos eljegyzési fotók 2010 decemberében láttak napvilágot, a felvételeket Mario Testino fotós készítette a Szent James palotában. A fotók a korábban megszokottnál sokkal intimebbek, a kimért pózolás helyett boldogan ölelik egymást  a jegyesek.

Kapcsolódó cikk:
Kate Middleton édesanyja 50 fölött is igazi bombázó »

Dia

 	Vissza a kezdetekhez 	Mindketten 2005-ben, a St. Andrews Egyetemen diplomáztak, így örömmel tértek vissza az öreg almamáterbe, hogy megünnepeljék a rangos intézmény fennállásának 600. évfordulóját. 	Kapcsolódó cikk: 	Kínos! Kate Middleton olyat mutatott, amit nem akart »

Vissza a kezdetekhez

Mindketten 2005-ben, a St. Andrews Egyetemen diplomáztak, így örömmel tértek vissza az öreg almamáterbe, hogy megünnepeljék a rangos intézmény fennállásának 600. évfordulóját.

Kapcsolódó cikk:
Kínos! Kate Middleton olyat mutatott, amit nem akart »

Dia

 	Ír kiruccanás 	A pár 2011 márciusában Észak-Írországba utazott, hogy megnézzenek egy mezőgazdasági főiskolát - az esernyőre azért volt szükség, mert az írek vendégszeretete mellett hatalmas zápor fogadta őket. 	Kapcsolódó cikk: 	Elbűvölő szépség! Íme, Kate Middleton húga, a bájos Pippa »

Ír kiruccanás

A pár 2011 márciusában Észak-Írországba utazott, hogy megnézzenek egy mezőgazdasági főiskolát - az esernyőre azért volt szükség, mert az írek vendégszeretete mellett hatalmas zápor fogadta őket.

Kapcsolódó cikk:
Elbűvölő szépség! Íme, Kate Middleton húga, a bájos Pippa »

Dia

 	Összeöltözve 	Az esküvő előtti utolsó hivatalos megjelenésükre április közepén került sor Észak-Angliában: a Darwenben található Witton Country Parkba látogattak el, hogy a szabadtéri sportokat népszerűsítsék. Az alkalomra mindketten sötét összeállítást választottak - mint általában, ezúttal is remekül illettek egymáshoz. 	Kapcsolódó cikk: 	Íme, Vilmos herceg, ahogy még Kate Middleton sem látta »

Összeöltözve

Az esküvő előtti utolsó hivatalos megjelenésükre április közepén került sor Észak-Angliában: a Darwenben található Witton Country Parkba látogattak el, hogy a szabadtéri sportokat népszerűsítsék. Az alkalomra mindketten sötét összeállítást választottak - mint általában, ezúttal is remekül illettek egymáshoz.

Kapcsolódó cikk:
Íme, Vilmos herceg, ahogy még Kate Middleton sem látta »

Dia

 	Elérkezett a nagy nap 	Kate Middleton - a várakozásoknak megfelelően - az esküvőn is gyönyörű volt, szolid, hófehér ruhájában, melyet az Alexander McQueen divatház egyik tervezője, Sarah Burtno álmodott a menyasszony csodás alakjára.

Elérkezett a nagy nap

Kate Middleton - a várakozásoknak megfelelően - az esküvőn is gyönyörű volt, szolid, hófehér ruhájában, melyet az Alexander McQueen divatház egyik tervezője, Sarah Burtno álmodott a menyasszony csodás alakjára.

Ezt is szeretjük
Fotó: