Fotó! Madonna exével kapták rajta Kate Hudsont
Nyilvánosan enyelegtek
A bájos szőkeség nagyon igyekszik megtalálni a tökéletes férfit, de mindig szoknyavadászok oldalán köt ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most már semmi kétség: Alex Rodriguez, a New York Yankees játékosa és Goldie Hawn lánya, Kate Hudson egy pár!

Erről bárki megbizonyosodhatott, aki olyan szerencsés, hogy ott lehetett a Yankee stadionban legutóbb megrendezett meccsen, melyen egyebek közt a színésznő is jelen volt barátnői és híres mamája társaságában.

Május óta járnak

A mérkőzés szünetében a Csajok háborújának bájos sztárja nem sokat teketóriázott, odalépett a magas sportolóhoz, és látványosan megcsókolta.

Az első meglepetés után a férfi visszacsókolta, így mutatva meg ország-világnak, hogy összetartoznak.

Bár az egygyermekes sztármamira – fia, a ma már ötéves Ryder Russell Chris Robinsonnal kötött házasságából született – ráférne már a boldogság egy tökös pasi oldalán, eddig nem találta meg a hozzá illő párt.

Ki lesz a befutó?

Pedig 2007-es válása óta akadtak jelentkezők bőven, ám sem a kollégákkal - Owen Wilson, majd Dax Shephard -, sem a kerékpárbajnok és köztudottan nőbolond Lance Armstronggal nem sikerült a dolog.

Ám úgy látszik, még mindig az a vágya, hogy megszelídítsen egy macsó ördögöt, ugyanis megint egy szoknyavadász mellett tette le voksát.

Az A-Rodnak becézett sportoló, aki két gyerekét hátrahagyva nemrég vált el feleségétől, korábban Madonnával is kavart, bár a popkirálynő tagadta, hogy közük lett volna egymáshoz.

Mindenesetre Goldie Hawn aggódik lányáért, mert nem szeretné, ha megint csalódás érné.

Állítólag azt tanácsolta Hudsonnak, ne lovalja bele magát a kapcsolatba, nehogy még a végén a padlón találja magát. De hát ugye, ki szokott ilyenkor a mamájára hallgatni.

Ezt is szeretjük