Átlátszóban villantotta mellbimbóját Kate Bosworth
A színésznő elfelejtett melltartót venni szexi blúza alá, egy óvatlan mozdulatnál pedig előbukkant cickója.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha akad még egyáltalán olyan a fiatal hollywoodi színésznők között, aki nem intim testtájainak mutogatásával kerül a címlapokra, Kate Bosworth biztosan közéjük tartozik. Éppen ezért volt meglepő, amikor a bájos sztárról nyilvánosságra kerültek az alábbi fotók.


A 26 éves híresség üde színfolt a tehetség híján botrányokkal és magamutogatással boldogulni próbáló önjelölt sztárhölgyikék tengerében.

Kate 1998-ban kezdte filmes karrierjét Robert Redford A suttogó című, mára klasszikussá vált filmjében. Első nagy szakmai sikerét a 2002-es Sorsdöntő nyár szörfös bombázójaként aratta.

A forgatás alatt nagyon keményen dolgozott, hiszen nem csak a színészi játékra, hanem a megerőltető edzésekre is koncentrálnia kellett. A felkészülés hónapokig tartott, a törékeny színésznő két edzővel napi hat órát gyakorolt.

A Calvin Klein Jeans dögös reklámarca 2005-ben hatvanadik lett az FHM magazin a világ száz legszexisebb nőjét felvonultató listáján. Egy év múlva viszont más okból került az érdeklődés középpontjába.

Drasztikusan lefogyott, és azt rebesgették, ő is anorexiával küszködik. Szerencsére azóta visszanyerte normális súlyát, sőt dögösebb, mint valaha. Bizonyítják ezt az alábbi fotók is, amelyek a rajongói körében fényképezkedő Kate-et örökítik meg.

A színésznő feltehetőleg nem nagy barátja a melltartónak, pedig átlátszó blúza alá nem ártott volna felvennie egyet. Így azonban szabadon előkandikált apró, ám szexi melle, a férfiközönség legnagyobb örömére.A képeket nézve bizonyára sokaknak beindult a fantáziája, de hiába – Kate szíve három éve foglalt, a szerencsés választott James Rousseau zenész.
Ezt is szeretjük