Bálnának csúfolták tiniként - Ma ő Hollywood egyik legszebb színésznője
Még az ünnepelt sztárokat is piszkálták fiatal korukban.

kate-winslet-kover-csufoltak-fbhez
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Titanic után minden férfi odavolt a gyönyörű Kate Winsletért, azonban ő nem mindig volt olyan elégedett a külsejével, mint manapság: elárulta, hogy tinikorában még sokat csúfolták a gömbölyded idomai miatt.

Így csúfolták az iskolában az osztálytársai

A színésznő elárulta, hogy többször is a céltáblája volt az iskolatársak gúnyos megjegyzéseinek:

- Sokat cikiztek a suliban. Piszkáltak, amiért színészkedni akartam - volt, hogy még a szekrénybe is bezártak, és röhögtek rajtam. Azt mondták, ha sikerülne is befutnom, én leszek minden filmben a kövér lány.

- Úgy éreztem, sohasem leszek elég jó, elég szép vagy elég tökéletes. Krokodilnak, madárijesztőnek, békának csúfoltak, de nem számított. Nem hagytam, hogy az álmaim útjába álljanak - mesélte a WE-day jótékonysági eseményen.

Még szerencse, hogy a gonosz megjegyzések nem tántoríthatták el a színészkedéstől, hiszen 1996-ban megtörtént a csoda: Kate megkapta a Titanic főszerepét, és azóta szárnyal a karrierje.

- Én, a legesélytelenebb jelölt a szerepre, Kate a readingi szendvicsbárból megkaptam a világ egyik legnagyobb filmjének főszerepét. Szóval kérlek, ti se adjátok fel. Mondhatnak bármit, váltsátok valóra az álmaitokat - mondta a közönségnek.

Ezt is szeretjük