Hónapok óta először láthattuk Katalint! Először lépett a nyilvánosság elé Charlotte születése óta
Folytatja a jótékonysági munkáját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegnő négy hónapja, amióta világra hozta Charlotte hercegnőt, teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.

A 33 éves hercegnő most visszatért teendőihez, első útja pedig a londoni Anna Freud Központba vezetett.

Segíti a gyerekek lelki fejlődését

A központot kisgyerekek és tinédzserek lelki problémáinak kezelésére hozták létre, amit a hercegnő is fontosnak tart, ezért lelkesen támogatja az ott folyó munkát.

- Vilmos herceg és én is rengeteg fiatallal találkoztunk már, akik nem tudtak túllépni a lelki bajaikon. Ez lehet iskolai bántalmazás, otthoni lelki terror, válás, haláleset vagy akármi. Segítség nélkül ezek a sebek végigkísérik őket felnőtt korukig, ezért szerintem a lelki egészség legalább olyan fontos, mint a testi - nyilatkozta a hercegnő még februárban az ügyről.

Michael Samuel, az Anna Freud Központ vezetője rendkívül szívélyesen üdvözölte Katalint:

- Igazán boldogok vagyunk, hogy ide látogattál, reméljük, hogy nagyobb betekintést nyersz majd a munkánk lényegébe. A támogatásod ebben a fontos ügyben igazán sokat jelent nekünk, remélem, sokak figyelmét sikerül ezáltal felhívni erre a problémára - mondta Michael.

Katalin első hivatalos megjelenését igazán komolyan vette, még a szokásosnál is csinosabban öltözött fel, és megvillantotta új hajstílusát is. Az útra Vilmos nem kísérte el a hercegnőt, aki a gyerekeket is otthon hagyta, Anmer Hallban.

Ezt is szeretjük