Minden szem Katalin hercegnőre szegeződött! Először jelent meg Vilmossal a szülés óta
Kate gyönyörű volt, ahogy mindig.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az összes szem Katalin hercegnőre szegeződött, amikor Vilmos herceggel elfoglalták helyüket a 2015-ös rögbi-világbajnokság megnyitó ünnepségén.

Katalin hercegnőt hónapokig nem láthattuk, néhány napja tért csak vissza a nyilvánosság elé, férjével pedig ezen az eseményen mutatkozott együtt először Charlotte hercegnő születése óta.

Katalin szokás szerint tündökölt, ezúttal egy gyönyörű kék kabátot húzott magára. Vilmos herceg le sem tudta venni a szemét csodaszép feleségéről, de nem csak ő volt ezzel így. A rajongók elárasztották a Twittert a hercegnőnek szóló üzenetekkel: "Kate Middleton hercegnő mindig olyan gyönyörű és bájos", "Kate Middleton igazi szépség", "Kate még egy szimpla kabátban is gyönyörű".

Képes összeállításunkban nézd meg, hogyan festett Katalin hercegnő a rögbi-világbajnokságon, és milyen szerelmes pillantásokat váltott férjével!

Ritka fotók- Katalin hercegnő nem volt szívbajos

Itthon csak kevesen tudják, hogy a hercegnő nem mindig volt olyan kifinomult, elegáns és visszafogott, mint amilyennek most mutatja magát. Sőt! Képes összeállításunkban megnézheted Kate Middleton életének talán legmerészebb fotóit!

Ezt is szeretjük